Scandal la C.J. Brașov! Veştea se apără de acuze cu Aeroportul şi...

Scandal la C.J. Brașov! Veştea se apără de acuze cu Aeroportul şi Spitalul

0 379

Adrian Veştea respinge, printr-un comunicat, încercările primitive de manipulare ale celor care vor să inducă ideea că s-ar face vinovat de neregulile din Consiliul Județean anterioare instalării sale la conducerea institutiei.

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov dă replică la scrisoarea deschisă a fostului consilier liberal Mariana Câju. Proaspăt demisionară din PNL, Câju denunţa luni practicile unei grupări pe care ea a numit-o gaşcă de tip mafiot din conducerera forului judeţean, care s-ar opune proiectelor de dezvoltare a Braşovului.
Fosta liberală Câju i-a reproşat fostului preşedinte Aristotel Căncescu, dar şi actualului şef al judeţului, Adrian Veştea, că au îndepărtat-o din structurile partidului şi din Consiliul Judeţean după ce a cerut în mai multe rânduri conducerii judeţului să respecte legea.
În replică, Adrian Veştea respinge, printr-un comunicat, încercările primitive de manipulare ale celor care vor să inducă ideea că s-ar face vinovat de neregulile din Consiliul Județean anterioare instalării sale la conducerea institutiei.
Veştea dă asigurări că priorităţile mandatului său sunt finalizarea Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav și construirea unui Spital Regional la Brașov,în ciuda faptului că autoritățile de la București şi cei care le face jocul la Braşov nu agreează şi nu susţin aceste investiţii.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.