Meciuri de gală la polo : Corona Sportul Studențesc – CSM Digi...

Meciuri de gală la polo : Corona Sportul Studențesc – CSM Digi Oradea (sâmbătă și duminică, la Brașov)

0 334

Sâmbătă, de la ora 19,00 și duminică, de la ora 11,00, Bazinul Olimpic Brașov va găzdui două partide de gală la polo, între Corona Sportul Studențesc și CSM Digi Oradea. Meciurile vor aduce față în față elanul tinerei echipe a Brașovului și experiența liderei la zi în Superliga Națională, CSM Digi Oradea, echipă care, alături de Steaua, impulsionează acest sport în România. Mai mult, echipa din Oradea a ajuns recent în finala Cupei LEN, a doua competiție europeană intercluburi, ceea ce reprezintă practic un succes pentru poloul românesc.
,,Vreau să-i felicit pe adversarii noștri, pentru că au dus numele României în Europa și pentru că au jucat o finală. Vor fi două meciuri grele în compania lor și sper să ne ținem scai de ei și să realizăm un scor cât mai strâns. Portarul echipei din Oradea este foarte greu de învins, iar acest lucru a fost demonstrat de semifinala cupei europene, când Oradea a trecut de Verona, după o prestație excelentă a titularului echipei naționale a Serbiei. După precedentele două meciuri, de la Arad, câștigate de noi, consider că încă avem fluctuații în timpul disputelor, datorită lipsei de concentrare, generată de lipsa de experiență. Sperăm ca până la debutul playoffului, să remediem aceste lucruri”, a declarat, înaintea acestor dispute de gală, Aurelian Georgescu (foto), antrenorul echipei Corona Sportul Studențesc
Înaintea acestor dispute, CSM Digi Oradea se află pe primul loc în Superliga Națională, cu 66 de puncte (24 de partide), iar Corona Sportul Studențesc ocupă locul 4, având 42 de puncte (22 de meciuri)

Dorin Dușa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.