Opt firme îşi dispută organizarea Zilelor Braşovului

Opt firme îşi dispută organizarea Zilelor Braşovului

0 308

Municipalitatea speră ca până la jumătatea acestei săptămâni să desemneze câştigătorul, după care va fi încheiat contractul şi va fi făcut public programul final al evenimentului. Firma care va câştiga contractul va trebuie să respecte cerinţele impuse de Primărie, printre care oferirea de evenimente pentru seniori, pentru tineri şi pentru iubitorii de folclor

Opt firme din Bucureşti, Buzău şi Braşov vor să organizeze anul acesta Zilele Braşovului. Din cele opt oferte înregistrate la Primărie, cinci aparţin unor firme din Braşov, două din Bucureşti şi una din Buzău. Diferenţa faţă de anii trecuţi este că serviciile de organizare vor fi atribuite acum unei firme de profil. Municipalitatea speră ca până la jumătatea acestei săptămâni să desemneze câştigătorul, după care va fi încheiat contractul şi va fi făcut public programul final al evenimentului.
Firma care va câştiga contractul va trebuie să respecte cerinţele impuse de Primărie, printre care oferirea de evenimente pentru seniori, pentru tineri şi pentru iubitorii de folclor.
Sărbătoarea Braşovului se desfăşoară în weekend-ul 21 – 23 aprilie, iar contractul este estimat la 252.000 de lei fără TVA. Suma nu include şi activităţile legate de coborârea Junilor în Cetate, pentru care a fost alocat un buget separat.
Activităţile din Zilele Braşovului se vor desfăşura în trei locuri – în Piaţa Sfatului vor fi concertele evenimentului, care debutează vineri cu o „seară a şlagărelor“, destinată seniorilor iar pe lista artiştilor care ar putea veni la Braşov se numără Corina Chiriac, Adrian Daminescu, Dida Drăgan sau Gabriel Cotabiţă. Sâmbătă seară este rezervată celor tineri, pentru care vor cânta Carla’s Dreams, Matteo sau Alina Eremia.
În a treia zi, Piaţa Sfatului va fi animată de dansuri şi muzică populară.
Pietonalul de la Parcul „Nicolae Titulescu“ va găzdui şi două evenimente ale
Zilelor Braşovului – târgul de produse handmade şi video-maparea corpului T al Universităţii „Transilvania“, care va deveni, în cele trei zile, un spaţiu de proiecţie pentru artele neconvenţionale. Tot în centrul istoric, strada Michael Weiss va fi gazda unui eveniment „street-food“.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.