Sexul nu-i decât un șiretlic al naturii, dar unul genial! Dragostea e...

Sexul nu-i decât un șiretlic al naturii, dar unul genial! Dragostea e și mai rea…

0 279

Dacă n-ar fi iubirea, m-aș teme de viață! Apare la fereastră, înainte de a bate la ușă!

Sexul și sănătatea merg mână în mână, iar asta n-ar trebui să mai surprindă pe nimeni – studiile au confirmat că o viață sexuală activă te face mai fit, îți ține inima puternică și te ajută să eviți cancerul de prostată sau de sân.
Mai adaug la listă și o sănătate psihică bună, deoarece atunci când faci sex nu mai ești depresiv și starea ta generală se ameliorează.

nsă, la nivel global, în prezent, lumea face din ce în ce mai puțin sex… si mai multe alergatura! Uite, un studiu publicat în Archives of Sexual Behavior analizează comportamentul americanilor și a ajuns la concluzia că ei fac mai puțin sex decât făceau în urmă cu 10 ani.

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Partea bună este că sexul nu a dispărut de tot (dooh) – un adult normal face sex cam de 54 de ori pe an, adica undeva la mai mult de o dată pe săptămână.Cuplurile căsătorite nu-și fac de cap atât de des, dar fac sex cam de 51 de ori pe an.Oricum, știința zice că-i ok, iar dacă faci sex o dată pe săptămână e perfect, după cum spune și studiul publicat de Amy Muise, profesor asistent de psihologie la York University din Canada.Amy susține că cei care fac sex o duc mai bine, iar dacă faci sex o dată pe săptămână, e perfect.

Ok, să ne înțelegem, asta nu înseamnă că dacă faci sex mai des e vreun lucru rău, doar că nu crește neaparat si…nivelul de fericire al cuplurilor. El rămâne la fel și dacă faci sex o dată și dacă faci sex de mai multe ori…si nu te gandesti prea des la ‘chestia’ asta…

În cazul în care faci sex mai rar de atât, atunci ai putea face un efort sa ridici…strok-ul(dacă nu e prea complicat, evident), deoarece este o idee bună – un studiu serios de la Carnegie Mellon University a ajuns la următoare concluzie – cuplurile care au încercat să facă mai mult sex nu sunt neaparat, mai fericite.
Dar nici nu le merge rau…
Caci unde partenerul nu e pe faza” apare …nechezolul.Care nu vine de la …nechezat, ci de la „inlocuitor”… (dr. Felix P.)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.