Lupta Vestului cu democrația – și efectele ei în România
În timp ce acuză toate țările nesupuse liberalismului de falsificarea alegerilor pentru a-și dovedi superioritatea democratică, elitele globaliste ale Vestului au început un atac furibund la propria democrație din momentul în care partidele principale, supuse sistemelor de putere transnaționale, au fost invalidate de alegători.
Iureșul a început odată cu ascensiunea în Parlamentul European și în Parlamentele naționale a partidelor naționaliste. Din acel moment, portavocile globalizării au demarat planul distrugerii democrației care le-a convenit doar în perioada în care oamenii votau cum doreau ei. În momentul în care cetățenii s-au săturat de minciunile Bruxelles-ului și și-au reclamat suveranitatea înapoi, ei au devenit „manipulați”, „manevrați de forțe obscure”, influențați de „propaganda rusească”, așadar voturile lor erau nule, false și nu contau.
Această tendință s-a accentuat odată cu victoria lui Trump în SUA, o lovitură grea dată forțelor globaliste, care încearcă de atunci să scape de președintele nedorit pe motiv că nu a fost ales corect.
Chiar și cea mai puternică armă de influențare a opiniei publice occidentale care este platforma Facebook, lansată și încurajată tot de americani, a căzut victimă luptei Vestului împotriva democrației. Dacă votezi pentru că ai citit ceva anti-sistem pe Facebook, votul tău ar trebui anulat, pentru că ești „victima” unei operațiuni de fake news, spune noua doctrina anti-democratică a Vestului. Tocmai de aceea Facebook, dar și Twitter, au început operațiunea, lansată cu surle și trâmbițe, de închidere a conturilor care influențează negativ opinia publică, pentru că acestea sunt clar opera Rusiei, mai nou a Iranului, poate a Coreei de Nord.
În afară de voturile anti-sistem, și vocile anti-sistem trebuie oprite, pentru că fără libera exprimare nu există vot liber exprimat. În felul acesta, sistemul global speră că cetățenii din Vest nu își vor mai da seama că le merge din ce în ce mai rău și că, brusc, dacă nimeni nu mai are dreptul să fie critic la adresa UE sau a corporațiilor transnaționale, toate nemulțumirile vor dispărea, iar cetățenii vor sta blânzi ca mieii la tăiere.
În campania lor anti-libertate, politicienii globaliști nu se luptă cu Rusia, cu Iranul sau cu forțe obscure neidentificate, mai absconse decât apariția OZN-urilor, ci cu proprii lor cetățeni care vor să schimbe puterea instalată la butoane pentru că își doresc o altfel de politică. Dar cum globaliștii dețin adevărul absolut, oricine votează împotriva lor este victima unei înscenări, iar voturile naționaliste sunt dovada însăși că alegerile au fost furate, pentru că singurii oameni cu drept de vot și raționali sunt cei care votează partidele mainstream, așa sună filosofia globalistă.
Alegerile sunt, așadar, bune, doar când câștigă cine trebuie, dar sunt cumpărate, influențate și ar trebui invalidate atunci când câștigă naționaliștii și când cetățenii vor să schimbe clasa politică încremenită care a dus la dezastrul Europei.
În România, scenariul este similar. Dacă PSD câștigă alegerile, este doar din cauza faptului că populația este păcălită și, deci, proastă. „Deștepții” îl votează pe Cioloș, pe Iohannis sau PNL, cer mai multă Europă, sunt dispuși să cedeze țara pe nimic și, în general, nu mai au nicio treabă cu România, pentru că îi interesează doar beneficiile personale de moment.
„Deștepții”, cetățenii respectabili adică, vor o țară ca afară, fără să se uite cu ce probleme se confruntă țările „de afară”. Ceilalți votanți ar trebui interziși de la vot pentru că nu înțeleg binefacerile globalizării și ale UE, din întâmplare nici nu au parte de ele, pentru că nu există, dar acest lucru nu face decât să dovedească faptul că sunt cetățeni de mâna a doua care nu au ce să caute în democrația celor care au succes.
Așa că mulțimile trebuie marginalizate, ridiculizate și îndepărtate de la decizia libera, iar jocurile politice trebuie făcute de către „elita” care înțelege că globaliștii sunt singurii care merită să câștige alegerile, indiferent de vot.
În consecință, în România, ca și în Europa și în SUA, „democrații” s-au cam săturat de prosteala cu democrația care îi dă deoparte de la masa puterii și îi aduce pe naționaliști, și caută modalități de a o înlocui cu dictatura „elitelor” care știu mai bine ce trebuie făcut, iar cei „de jos”, care nu văd cît de minunată e lumea care li se pregătește, nu au decât să se supună.
În felul acesta, Vestul vrea să scape de libertatea care încurcă socotelile corporațiilor și interesele transnaționale și să asigure conducerea țărilor din UE pe baza dictatelor de la Bruxelles, ca într-o mare companie unde acționarii își aleg angajații pe baza profitului pe care îl pot genera.
Cum Guvernul României vrea să taie din profiturile marilor companii transnaționale, nu mai există decât o singură soluție: schimbarea Guvernului.
Cât despre votul populației, acesta este doar un detaliu nesemnificativ al democrației care trebuie înlăturat!