Bradul de Crăciun are 31 de metri şi 100 de ani

Bradul de Crăciun are 31 de metri şi 100 de ani

0 164

Coniferul este cel mai înalt din cei instalaţi în centrul istoric în ultimii ani, cu o înălţime de 31 m, din care 27,5 m deasupra solului. Bradul Centenarului are aproape 100 de ani

A fost montat bradul de Crăciun în Piaţa Sfatului. Coniferul este cel mai înalt din cei instalaţi în centrul istoric în ultimii ani, cu o înălţime de 31 m, din care 27,5 m deasupra solului. Bradul Centenarului are aproape 100 de ani.
Bradul de Crăciun a ajuns vineri seara în Piaţa Sfatului, adus tocmai din pădurile de la Vama Buzăului.
În această săptămână începe deja împodobirea bradului. Asta pentru că, spre deosebire de anii anteriori, cînd iluminatul de sărbătoare era aprins pe 6 decembrie, acum evenimentul va avea loc pe 1 Decembrie, în ziua în care se va sărbători şi Centenarul Marii Uniri.
În această perioadă se lucrează intens la împodobirea zonei centrale a oraşului. După ce au fost instalate elementele decorative pe stâlpi, pe strada Republicii a început instalarea celor 27 de portaluri de iluminat. De asemenea, se lucrează şi la decorarea clădirii Primăriei Braşov. În acest an, de iluminat de sărbătoare va avea parte şi clădirea Palatului Administrativ, în care funcţionează Prefectura, Consiliul Judeţean şi Curtea de Apel Braşov.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.