Mai multe transporturi agabaritice vor trece prin Săcele și pe Centura Brașovului

Mai multe transporturi agabaritice vor trece prin Săcele și pe Centura Brașovului

0 200

Compania de Drumuri a anunţat că în perioada 20 – 24 noiembrie se vor efectua opt transporturi agabaritice, care vor trece prin Săcele și pe Centura Brașovului. Ruta transporturilor : Smârdan (județul Galați) – DJ 251 – DJ 251K – DJ 251L – Braniștea – DN 25 – Șendreni – DN 2B – Brăila – DN 21 – Slobozia – DN 2A – Urziceni – DN 1D – Albești Paleologu – DN 1B – Blejoi – DN 1A – Săcele – Centura Brașov – DN 1 – Sibiu – Centura Sibiu – A 1 – DN 7 – Săcămaș – DN 68A – Margina – A 1 – PTF Nădlac II. Vehiculele transportă echipament militar. Lățimea maximă a vehiculelor este de 3,30 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Conform legii, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 de kilometri la oră.
Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculelor cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.
Informații suplimentare privind starea rețelei de drumuri naționale pot fi obținute de la Dispeceratul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33 și 021/9360.
D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.