6 și 5 ani de închisoare pentru bătăușii din Pasajul din Centrul...

6 și 5 ani de închisoare pentru bătăușii din Pasajul din Centrul Civic

0 202

Cei doi tineri care, la sfîrșitul lunii martie, au bătut cu bestialitate un bătrân, în pasaj subteran din centrul Civic din Braşov, au fost condamnaţi la închisoare

Cei doi tineri care, la sfîrșitul lunii martie, au bătut cu bestialitate un bătrân, în pasaj subteran din centrul Civic din Braşov, au fost condamnaţi la închisoare.
Instanţa Tribunalului Brașov a decis ca unul din tineri să execute 6 ani, 1 lună şi 10 zile închisoare iar celălalt 5 ani închisoare cu interzicerea unor drepturi civile pe o perioadă de 5 ani în cazul amândurora.

Magistrații au dispus şi obligarea inculpaților, în solidar, la plata către partea civilă Spitalul Judeţean Braşov a sumei de 10.584 lei, cu titlu de prestaţii medicale acordate victimei, şi la plata către victimă, a contravalorii în lei la data plăţii a sumei de 5.000 euro, cu titlu de daune morale.

Avocatul victimei, Daniel Diaconu a formulat deja apel considerand ca decizia este prea blandă şi că pedepsele ar fi trebuit orientate către maxim, nu către minim.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.