PSD vrea ghirlande de Centenar în cartierele Brașovului

PSD vrea ghirlande de Centenar în cartierele Brașovului

0 257

Consilierul local Dumitru Tărăbuță propune ca străzile principale și bulevardele să fie iluminate, aşa cum se întâmplă în orașe cu putere financiară mai mică decât a Brașovului

Social democrații vor iluminat festiv în toate cartierele Brașovului și mai ales la intrările în oraș. Consilierul local Dumitru Tărăbuță propune ca străzile principale și bulevardele să fie iluminate, aşa cum se întâmplă în orașe cu putere financiară mai mică decât a Brașovului.
Tărăbuţă crede ca nişte ghirlande în cartierte ar da bine de Centenar.

Anul acesta i luminatul festiv va fi montat pe 18 străzi din centrul oraşului, în parcul Titulescu, Piaţa Sfatului, Piaţa Unirii, Piaţa George Enescu şi Piaţa Sf. Ioan.

Firma care se ocupă de iluminatul stradal vine cu un nou concept de amenajare a străzilor și piațetelor din oraș, unul mai extins decât în ceilalți ani și care unește centrul orașului cu Piața Unirii, simbol al momentului aniversar.

Costurile estimate pentru tot ce înseamnă iluminat stradal sunt de aproximativ 100.000 de euro din care o parte sunt suportate de către concesionarul serviciului de iluminat stradal.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.