Previzibil, jucătorilor echipei Brașovului nu le mai arde de fotbal : ACS...

Previzibil, jucătorilor echipei Brașovului nu le mai arde de fotbal : ACS SR – Flacăra Moreni 1-2!

1 260

ACS SR Brașov a pierdut surprinzător ultima partidă de acasă din acest an, în cadrul etapei a 14-a a Ligii a treia de fotbal! Elevii lui Florin Stângă s-au înclinat pe teren propriu, în fața penultimei clasate, modesta Flacăra Moreni, scor 1-2. Echipa Brașovului a dominat meciul, însă greșelile din apărare dar și felul în care au fost tratate fazele de atac, au condus la acest deznodământ greu de anticipat! Oricum, s-a văzut clar, din felul în care a fost abordată partida, că jucătorilor nu le mai arde de fotbal, din moment ce nu sunt plătiți și nimeni nu este dispus să le vină în ajutor! O nouă echipă a Brașovului este pe cale să se scufunde și este păcat ca Brașovul să fie, din nou, în afara fotbalului! În meciul de pe stadionul Tineretului, pentru stegari a marcat Vlad Botia (25), iar pentru oaspeţi au punctat Eugen Matei (14) şi Marius Zidăroiu (42). „Tot ce s-a întîmplat în ultimele săptămîni se reflectă în teren. Nu stiu ce este de făcut, îmi doresc doar ca jucătorii să-şi primească banii înaintea Sărbătorilor. Sînt supărat, sînt dezamăgit, mai ales că ne-a bătut un adversar modest. Am ratat foarte mult, am avut şi neşansă, acum mai rămîne să jucăm meciul de la Bradu. Îmi pare rău pentru suporteri. Ţin să le mulţumesc că ne-au susţinut pe parcursul întregului tur de campionat şi le cer scuze atît din partea mea, cît şi a jucătorilor. E un moment greu, în care sper ca cineva să-şi întoarcă faţa către echipa noastră. Un lucru este clar, nu ne putem bate la promovare în acest campionat. Atunci cînd nu eşti organizat, e greu să faci performanţă“, a spus Florin Stîngă, la finalul partidei

ACS SR Brașov : Moldoveanu – Răduțoiu, Damian, Burlacu, Voicu – Stângă, Dumbravă (Strătilă) – H. Popa, Cocan (Avram), Boția – Toader (Danciu)
Celelalte rezultate ale seriei a treia :
FC Voluntari 2 – AFC Hermannstadt 2 0-1
CSM Alexandria – U Craiova 1948 CS 2 3-0
AFC Astra 2 – Unirea Bascov 3-0
FC Pucioasa – Atletic Bradu 3-0
U Craiova 1948 SA – Viitorul Domneşti 8-0
Flacăra Horezu – ACSO Filiaşi 1-0
Turris Oltul Turnu Măgurele – Sporting Roşiori 4-1
Înaintea ultimei etape a turului campionatului, ACS SR Brașov ocupă locul 4, cu 26 de puncte. Echipa brașoveană ar trebui să joace în ultima rundă în deplasare, cu Atletic Bradu.
D.D.

COMENTARII

  1. Stire din 22.12.2017:
    „Echipa suporterilor stegari trece la nivelul următor! AS ”SR” Braşov a fost preluată de un investitor şi are un nou antrenor principal”

    Intre timp echipa a promovat in liga a treia si … ?! Unde-i zidaru’, unde-i brutaru’, unde-s stegarii?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.