Derby-ul brașovean din Liga a treia, a revenit Râșnovului

Derby-ul brașovean din Liga a treia, a revenit Râșnovului

0 219

Dacă situația echipei Brașovului, ACS SR, pare pecetluită, în sensul că nu mai are șanse de promovare, ținând cont de lipsa finanțării, ceea ce aduce în discuție chiar ipoteza desființării, alte două echipe din județ, continuă în Liga a treia. Asta, cu toate că se zbat în mediocritatea campionatului, fără șanse și obiective mari, dar asta este o altă poveste…Important este că joacă și că au șanse să termine campionatul! Cele două, Olimpic Cetate Râșnov și AFC Hărman, chiar au jucat între ele, în etapa de la sfârșitul acestei săptămâni, în seria a 5-a, din Liga a treia. Cetate Rîşnov s-a impus cu 2-1, după o partidă interesantă. Golurile victoriei rîşnovenilor au fost marcate de Alin Dobre (min. 58) şi Alin Damian (min. 67), iar pentri oaspeţi a punctat Mugurel Buga (min. 61).
Celelalte rezultate consemnate AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – Unirea Tăşnad 3-0
Avântul Reghin – Gaz Metan Mediaş 2 3-2
Sănătatea Cluj – ACS Fotbal Comuna Recea 0-0
Sticla Arieşul Turda – CFR Cluj 2 1-0
ACS Unu Fotbal Gloria – AFC Odorheiu Secuiesc 1-1
MSE Târgu Mureş – CS Iernut 1-0
Minaur Baia Mare – Unirea Dej 3-1

Clasamentul : 1. Comuna Recea 34 p, 2. Miercurea Ciuc 30, 3. Minaur Baia Mare 29, 4. CFR Cluj 2 26, 5. Olimpic Cetate Râșnov 25….12. AFC Hărman 14.
În etapa viitoare, ultima a turului campionatului, Olimpic Cetate Râșnov va juca în deplasare, cu Unirea Tășnad, iar AFC Hărman va înfrunta pe teren propriu, Avântul Reghin.
D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.