Și de sărbători mitocănia continuă să fie o dizabilitate printre şoferii braşoveni

Și de sărbători mitocănia continuă să fie o dizabilitate printre şoferii braşoveni

0 211

Șoferii contină să încalce drepturile persoanelor cu dizabilități în parcările brașovene. Au constatat-o polițiștii de la Rutieră care a amendat 29 de șoferi cu peste 8000 de lei pentru parcare pe locuri speciale

Șoferii contină să încalce drepturile persoanelor cu dizabilități în parcările brașovene. Au constatat-opolițiștii de la Rutieră care a amendat 29 de șoferi cu peste 8000 de lei pentru parcare pe locuri speciale. Unii dintre șoferii amendați au fost mitocani și agresivi și cu jurnaliștii.

Oamenii legii au desfășurat săptămâna trecută o amplă acţiune de verificare a modului în care parchează şoferii în parcarea marilor centre comerciale.

În parcea unui hipermarket, un şofer s-a oprit pe un loc special amenajat pentru persoane cu dizabilităţi, deși erau zeci de alte locuri libere în parcare.
Pentru amenda încasată, șoferul și-a vărsat nervii pe jurnaliști, pe care i-a drăcuit.
Un alt şofer nu ştia că este nevoie de o legitimaţie specială pentru astfel de loc, deşi are în îngrijire o persoană cu nevoi speciale.

După trei ore, poliţiştii au legitimat 50 de persoane. 18 au primit avertizări, iar 29 de şoferi s-au ales cu amenzi în valoare totală de 8200 de lei.

Poliţiştii le reamintesc şoferilor că amenda pentru parcarea nejustificată pe un loc destinat persoanei cu dizabilităţi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 1000 şi 2000 de lei.
Poliţişti din cadrul Serviciului Investigare Criminalitate Economică au descins în mai multe unităţi pentru a preveni şi combate activităţile de comerţ ilicit şi evaziune fiscală.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.