Guiness World Records 2018! S-a întâmplat în PSD, la Brașov – 2...

Guiness World Records 2018! S-a întâmplat în PSD, la Brașov – 2 deputaţi, 2 trădări în 2 săptămâni

0 202

Trădătorii din PSD s-au întors la sânul partidului care le-a dat funcții. Deputaţii Mihai Mohaci şi Mihai Popa au reușit să trădeze două formațiuni politice în nici două săptămâni

Trădătorii din PSD s-au întors la sânul partidului care le-a dat funcții.
Deputaţii Mihai Mohaci şi Mihai Popa au reușit să trădeze două formațiuni politice în nici două săptămâni. În 3 decembrie cei doi anunţau că părăsesc PSD-ul lui Liviu Dragnea, pentru a se alătura partidului Pro România, condus de Victor Ponta.
Acum însă s-au răzgândit şi au revenit în PSD, partidul despre care spuneau cu obidă că este condus discreţionar iar e erau buni numai să ridice mâna când li se spunea și că nu contau absolut deloc.

Se pare că cei doi parlamentari au fost contactaţi de Liviu Dragnea imediat după conferinţa de presă de la Braşov, când şi-au prezentat nemulţumirile şi motivele pentru care au părăsit PSD şi şi-au exprimat dorinţa de a se alătura Pro România.

Preşedintele filialei Braşov Pro România, Mihai Sturzu (și el trecut prin PSD, cu funcții înalte), i-a declarat pe amândoi deputaţii pierduți și nuli.
Vedeți Scrisoarea de adio, din PSD, lui Mihai Mohaci: https://infobrasov.net/brasovenii-mohaci-si-popa-proaspat-plecati-la-partidul-lui-victor-ponta-revin-in-psd/

În zilele următoare nu ar fi o surpriză prea mare să vedem o Scrisoare de adio din partidul PRO… a lui Mihai Mohaci. Noi o șteptăm și o vom publica.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.