Fundația Bucuria Darului ajută lunar 2.400 de persoane

Fundația Bucuria Darului ajută lunar 2.400 de persoane

0 299

Sunt familii nevoiașe cu mulți copii, bătrâni singuri și neputincioși, orfani care nu s-au integrat pe piața muncii sau oameni ai străzii care caută un adăpost și o masă caldă

V-a cuprins spiritul sărbătorilor ați vrea să faceți donații dar nu știți cui? Fundația Bucuria Darului știe sute de cazuri care au nevoie de ajutor. Sunt familii nevoiașe cu mulți copii, bătrâni singuri și neputincioși, orfani care nu s-au integrat pe piața muncii sau oameni ai străzii care caută un adăpost și o masă caldă.
Fundația Bucuria Darului oferă lunar ajutor pentru aproximativ 2400 de persoane. Numai la cantina fundației din cartierul Bartolomeu primesc hrană 400 de oameni necăjiți.
În prag de sărbători brașovenii sunt așteptați să-i sprijine pe cei aflați în nevoie prin donații în contul fundației sau prin redirecționare a 2 % din impozit sau pentru firme prin redirecționarea a 20 la sută din impozitul pe profit.
Se pot de asemenea dona haine și încălțăminte, rechizite, produse de igienă dar și alimente nepreparate. Cei care vor să pună efectiv umărul la treabă sunt așteptați să fie voluntari în cadrul Cantinei Mulțumesc pentru că satisafacția gestului lor este garantată.
Cum iarna grea se simte mai ales în casele celor care nu au posibilitatea de a-și procura lemne, fundația Bucuria Darului a demarat o campanie de strângere de lemne de foc, spune managerul Sânziana Vatră.
Fundația Bucuria Darului funcționează la Brașov de cinci ani.
La sediul fundației pe lângă persoanele care primesc zilnic un prânz cald este deschis și un centru de zi unde oamenii fără adăpost se pot spăla unde găsesc mașini de spălat dar și televizor și bibliotecă. Cei care vor să-și ajute semenii pot afla mai multe de pe site-ul fundației Bucuria Darului

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.