Drumul Brașov – Poiana Brașov este practic blocat de mașini; în stațiune...

Drumul Brașov – Poiana Brașov este practic blocat de mașini; în stațiune nu mai sunt locuri disponibile pentru parcare!

0 213

Zilele libere de Crăciun au adus foarte mulți turiști la Brașov și în Poiana Brașov.
În a doua zi de Crăciun, afluența turiștilor și amatorilor de schi spre stațiune a atins cotele maxime, drumul din Brașov spre Poiană fiind, practic, blocat de mașini.
Având în vedere numărul foarte mare de mașini care urcă în Poiana Brașov (conform unei monitorizări făcute de Poliţia Locală, la cinci maşini care urcă spre Poiana Braşov, doar un autovehicul coboară!), reprezentanții Primăriei Brașov face apel la turişti să îşi parcheze autoturismele în parcarea multietajata din Poiana de Jos:

,,În acest moment, în această parcare, sunt libere 255 de locuri. Între Poiana de Jos (Cabana Junilor) şi Poiana Brașov se circula cu foarte mare dificultate, astfel că 3 km se străbat în câteva zeci de minute.
În momentul in care ajung in Poiana Brasov, turiştii au şanse foarte mici să găsească un loc liber, de aceea un echipaj al Poliţiei Locale îi îndrumă, de la sensul giratoriu de la parcarea multietajată, să îşi lase maşinile acolo şi să utilizeze pentru deplasare linia 60, pe care transportul este gratuit
„, a precizat declară Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.

Trebuie precizat și faptul că toate pârtiile din Poiana Brașov sunt funcționale, la fel ca și instalațiile de transport pe cablu.
D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.