Mai puțini brașoveni băuți în Noaptea de Anul Nou

Mai puțini brașoveni băuți în Noaptea de Anul Nou

0 180

O spun taximetriștrii care au lucrat de Revelion și care au avut clienți mai cumpătați decât în alți ani

O spun taximetriștrii care au lucrat de Revelion și care au avut clienți mai cumpătați decât în alți ani. Șoferii de taxi care nu au ieșit pe străzi în noaptea dintre ani n-au făcut-o pentru că n-au putut să-și tripleze tarifele, așa cum spun ei că au făcut restaurantele.
Taximetriştii care au muncit în noaptea dintre ani au fost mai puţini ca altădată, motiv pentru care au lucrat mai mult ca să facă faţă comenzilor. Unii dintre cei care și-au făcut Revelionul la volan, pe străzile Brașovului, spun că a meritat.

Petrecăreții din Brașov au părut mai cumpătaţi anul acesta faţă de alţi ani; taximetriştii spun că au văzut mai puţini braşoveni băuţi pe străzi faţă de alţi ani, când chefliii erau mult mai muţi.
Alţi taximetriști, în schimb, nu au ieşit pe traseu de revelion pentru simplul fapt că nu au putut să pună preţuri mai mari.

Dacă la restaurante se triplează preţul, noi de ce am lucra cu aceleaşi tarife?”, s-au întrebat şoferii de taxi.

Dacă în noaptea de Revelion taxiurile au fost la mare căutare, în a doua sau a treia zi din an brașovenii și turiștii s-au plimbat pe jos sau au mers cu autobuzul aşa că șoferii de taxi au cam șomat.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.