Colțea 1920 Brașov are parte de meciuri de verificare puternice, în perioada...

Colțea 1920 Brașov are parte de meciuri de verificare puternice, în perioada de pregătire

0 210

Echipa din Liga 4 brașoveană de fotbal, CS Colțea 1920, își va relua în a doua jumătate a lunii ianuarie, pregătirile pentru returul campionatului. Apoi, între 1 și 10 februarie, oficialii echipei au perfectat un cantonament în Bulgaria, în stațiunea Balcic. În acest stagiu au fost antamate și trei meciuri amicale, cu adversare puternice, cel mai important fiind cu echipa secundă a celor de la Ludogorets Razgrad. Apoi, după revenirea la Brașov, Colțea va mai juca meciuri de pregătire, cu Dinamo București U19 și Sepsi Sf. Gheorghe. La finalul turului Ligii 4, Colțea 1920 Brașov, antrenată de Liviu Nicolae, ocupă locul 8 cu 20 de puncte.
Venim după o lungă vacanță, odihniți și pregătiți pentru o perioadă de acumulări. Vom începe pregătirea pe 14 ianuarie, iar in perioada 1-10 februarie vom efectua un stagiu centralizat în Bulgaria, la Balcic, unde vom avea parte de condiții foarte bune de pregătire și vom întâlni adversari puternici”, a declarat antrenorul Liviu Nicolae.
Am reușit să perfectăm perioada centralizată de pregătire la Balcic, unde echipa va beneficia de condiții foarte bune de pregătire și jocuri amicale importante. Este exact ceea ce îi trebuie unui club profesionist. Modul de exprimare al echipei pe finalul anului trecut ne obligă să păstrăm același traseu ascendent. Nu va fi o perioadă de transferuri foarte bogată, ne vom baza în continuare pe principiul clubului nostru, acela de a promova jucători din propria academie”, a spus Marian Ivan, directorul general al clubului

Foști jucători la Colțea 1920, în vizită la sediul clubului!

La început de 2019, trei dintre jucătorii brașoveni plecați de la CELTA Brașov/ Colțea 1920 către diviziile naționale ale fotbalului românesc, s-au întâlnit cu conducerea clubului. Raul Găvârliță a debutat deja în LIga 1 în tricoul celor de la Astra Giurgiu, dar a fost un jucător important al echipei secunde, la fel cum a fost și Radu Marinescu pentru FC Botoșani. Ambii vor face pregătirea de iarnă în Turcia făcând parte din loturile primelor echipe de la Giurgiu și Botoșani. MIhai Rotaru a fost unul din jucătorii de bază de la AFC Hărman în 2018.

Cei trei tineri jucători au fost primiți astăzi la sediul clubului unde au primit sfaturi prețioase cu privire la viitorul imediat al carierei lor: „În proiectul nostru, formarea jucătorilor nu se termină odată cu transferul la un alt club, considerăm că acești jucători încă ne reprezintă chiar dacă sunt legitimați la alte cluburi, o să fim aproape de ei și de ceilalți care au plecat de la noi spre fotbalul de performanță. Ne pasă de ei și vom încerca să le fim aproape atât pe plan sportiv dar mai ales extrasportiv.” a declarat directorul general Marian Ivan. Ziua s-a încheiat cu o invitație la pizza și multe schimburi de păreri care sperăm să-i ajute pe cei trei în viitor.
D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.