Pediatrii braşoveni au operat o fetiţă infectată la Spitalul din Sinaia

Pediatrii braşoveni au operat o fetiţă infectată la Spitalul din Sinaia

0 250

O fetiţă de 11 ani a ajuns în stare gravă la Spitalul de Copii din Braşov după ce medicii din Sinaia i-au uitat, acum un an, un tifon în abdomen, la operaţia de apendicită

O fetiţă de 11 ani a ajuns în stare gravă la Spitalul de Copii din Braşov după ce medicii din Sinaia cel mai probabil i-au uitat, acum un an, un tifon în abdomen, la operaţia de apendicită. Mama copilei le-a cerut cu disperare medicilor braşoveni să-i salveze fetiţa.

Intervenţia salvatoare a durat, ieri, la Braşov, mai bine de trei ore. Medicii braşoveni au constat că fetiţa elimina prin uretră fire de tifon, resturi din tamponul steril uitat în corpul micuţei în urmă cu un an.
Medicii au curăţat resturile textile din aparatul urinar şi din abdomen.

Mama copilului a declarat că fetiţa a început să aibă dureri foarte puternice pe 19 ianuarie.
A doua zi, copilul a fost dus la Urgenţe, la Sinaia, unde medicii i-au pus o perfuzie, i-au făcut analize şi a rezultat că are o infecţie.
Fetiţa a primit antibiotic, dar, pentru că se simţea din ce în ce mai rău, părinţii au adus-o la Secţia de Primiri Urgenţe de la Spitalul de Copii din Braşov.

În prezent, copila se află sub supravegherea medicilor braşoveni, în stare gravă dar stabilă.
Mama copilei intenţionează să se îndrepte împotriva medicilor de la Sinaia care i-au operat fetiţa de apendicită.
Managerul spitalului din Sinaia a declarat presei că medicul care a efectuat intervenţia chirurgicală de extirpare a apendicelui anul trecut lucrează la spitalul din Sinaia de douăzeci de ani şi este un chirurg foarte apreciat.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.