Bărbat de 73 de ani reținut pentrucă încălcat ordinul de protecție

Bărbat de 73 de ani reținut pentrucă încălcat ordinul de protecție

0 249

IPJ Brașov anunță că la data de 28 august a.c, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție  Brașov au reținut un bărbat în vârstă de 73 ani din municipiul Brașov, județul Brașov care a încălcat ordinul de protecție provizoriu.
În fapt, în data de 28 august 2019, în jurul orelor 19,00, bărbatul s-ar fi deplasat la domiciliul soției sale, încercând să pătrundă în interiorul acesteia, deși prin ordinul de protecție emis, îi era interzis acest aspect.
De asemenea, cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 16,00 bărbatul în cauză, s-ar fi apropiat la o distanță mai mică de 50 metri de soția sa, încălcând, încă o dată, prevederile ordinului de protecție.
În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  I.P.J. Brașov.
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu a uneia dintre măsurile dispuse prin respectivul ordin de protecție provizoriu, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

I.R.



COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.