Dunca PA!! Șefia lui și a găștii în pericol!

Dunca PA!! Șefia lui și a găștii în pericol!

0 262

Conform unor discuții de culise se pare că zilele senatorului Marius Dunca – și a găștii de care acesta s-a înconjurat – la șefia PSD Brașov sunt numărate.
Viorica Dăncilă dar și secreatrul general Mihai Fifor l-au tratat cu extremă răceală când s-au întâlnit la Lisa.

Marius Dunca (după unii, care se înșeală, un fost protejat a lui Liviu Dragnea), – pare a fi unul din specialiștii în făcut piruiete politicianiste remarcabile, a mers până acolo încât a tot demonstrat că el a fost un opozant chial al liderului de la Rahova (cel care l-a numit ministru). Lipsa de implicare și managementul inexistent la nivelul Organizației Județene Brașov a dus la rezultatele dezastruoase de la europarlamentare!! – al doilea cel mai slab rezultat al PSD din țară după Sibiu. La acestea se adaugă – plecările masive (o treime din parlamentari, organizații întregi din teritoriu, precum cea de la Bod, către Pro România ), lipsa unei candidaturi viabile pentru primaria municipiului Brașov, relația de subordonare pe care o are în fața primarului George Scripcaru (evident din interese mercantile), l-au descalificat în ochii conducerii centrale a partidului.

Oricum, cel puțin până după moțiunea de cenzură Dunca rezistă, nefiind – încă – o prioritate pe agenda Vioricăi Dăncilă.

Vom reveni cu amănunte.

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.