Dedesubtul conflictului dintre DNA și DIICOT, Codruța Koveși vs Alina Bica!

Dedesubtul conflictului dintre DNA și DIICOT, Codruța Koveși vs Alina Bica!

0 141


Monștrii Romgaz și TransGaz
De două luni de zile, o doamnă avocat și o doamnă jurnalistă, Cosmina Cerva și Sorina Matei, fac cereri peste cereri, legal, pentru ca opinia publică să fie informată cum au fost/ sunt cheltuiți banii Statului Român.
Nu numai că sunt tratate cu disprețul cuvenit al unora care știu că au spatele asigurat, dar le mai și „plimbă” la mișto ” de la Ana la Caiafa”, în speranța că se vor lăsa păgubașe. Insistența și calmul demersului celor două doamne trebuie lăudate, pe mine mă apuca cu „amocul” până acum.

De ce se comportă cei de la Romgaz și TransGaz în felul acesta?
O să vă spun de ce: Dispreț și tupeu combinat cu frică.
Să le luăm pe rând.

TransGaz este motivul principal al arestării Alinei Bica.

Ca procuror șef DIICOT, Alina Bica a intrat peste hoțiile celor de la TransGaz, avea în lucru un dosar cu hoțiile șefilor de acolo și a beneficiarilor lor.
Unul dintre șefii-beneficiari era tocmai fratele șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. Pentru a acoperi hoția de milioane de euro, Kovesi a Arestat-o pe Bica, a luat dosarul la ea la DNA, s-a suit cu curul pe el, după care l-a închis. Împreună cu Coldea, pentru că ei erau justiția din România, iar pe Bica a condamnat-o.

Să Continuăm: Romgaz și TransGaz sunt sacul de bani al multor politicieni în mod special din dreapta, Gașca lui Blaga și nu numai, dar și a unor „războinici” cu corupția, cum ar fi Rareș Bogdan, care au băgat mâna până la gât în banii lor.
Mulți miniștri ai Economiei sunt și ei angrenați în ceea ce e la Romgaz; și nu în ultimul rând Securitatea, fostul și actualul SRI. Într/un cuvânt, toată lumea bună, care a furat de s-a rupt prin contracte aranjate, măsluite sau „la mișto”, cum e cazul lui Rareș Bogdan, dovedit deja cu sute de mii de euro până acum.
Să fim înțeleși: Contractele nu sunt Secret de Stat, ele sunt (sau ar trebui) să fie publice. Publicarea lor însă ar scoate la lumină Hoții de zeci și zeci de milioane de euro ale celor de la PNL, dar nu numai, ci și ale Securității și ale membrilor de la alte partide, apropiați de Securitate.

Cazurile „Băieților Deștepți” din Energie sunt „pistol cu apă” față de ce este la TransGaz și Romgaz, cu specificația că mulți politicieni de la PNL și nu numai, sunt băgați direct.
S-a dat ordin pe Unitate, adică la Securitate, să nu se afle nimic. Și cum Securitatea Conduce România de mult timp, ordinul se execută, inclusiv de ministrul Economiei. Nu se discută! Ce dacă îi ajută pe cei de la PNL, pe Blaga, pe Rareș Bogdan, pe Kovesi și pe alții, așa e ordinul.

Disprețul le vine de la Kovesi și de la Securitate!
Tupeul le vine de la Iohannis și PNL
!

Frica le vine de la aflarea adevărului.
Și cum demersul este unul corect, le transmit și eu să-și miște cururile alea babane și să dea răspunsurile cerute, că până la urmă tot o să se afle.

https://geluvisan.com/monstrii-romgaz-si-transgaz/

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.