Un final previzibil – senatorul Cătălin Daniel Zamfir a demisionat din...

Un final previzibil – senatorul Cătălin Daniel Zamfir a demisionat din ALDE!

0 343

Senatorul Daniel Zamfir a anunțat joi seara că demisionează din ALDE și a afirmat că Tăriceanu este „cea mai mare dezamăgire” a sa. Anunțul a fost făcut în direct la Antena 3.
Mă despart definitiv și irevocabil de domnul Tăriceanu”, a spus Zamfir.

ALDE a fost trădat
Zamfir l-a acuzat pe Călin Popescu-Tăriceanu, liderul ALDE, că s-a predat și a predat și ALDE.
„Din seara asta îmi dau demisia de la ALDE. Plec cu mare amărăciune din acest partid și mă despart definitiv și irevocabil de omul în care am avut cea mai mare încredere.
Vă și spun de ce mă despart de Călin Popescu-Tăriceanu, pentru că cea mai mare dezamăgire a mea ca om politic este Călin Popescu-Tăriceanu”
, a precizat Daniel Zamfir.
„Lucrul care mă doare cel mai tare este că ALDE, care a stat trei ani la guvernare, trei ani în care s-a bătut pentru legea salarizării, legea pensiilor și alte măsuri economice bune luate de această guvernare, le anulează acum votând guvernul Orban.
Singurul lucru pe care l-am auzit de la Tăriceanu în legătură cu acest guvern e că sunt prea puține femei în guvern”
, a mai spus Zamfir. 
Vă amintim că preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunţat, marţi, după discuţiile cu premierul desemnat, Ludovic Orban, că formaţiunea va susţine Guvernul propus de acesta.
El a spus că s-au finalizat discuţiile privind cele 12 condiţii şi cerinţe pe care ALDE le-a formulat.

Cătălin Daniel Zamfir, senator de Brașov, ales pe listele PNL a fost obligat să plece din partid (demitere) după mai multe conflicte cu Ludovic Orban care dorea blocarea mai multor inițiativel legislative care protejau cetățeanul.
Vă reamintim că Zamfir s-a aflat la originea mai multor proiecte dee lege cel mai cunoscut fiind Legea dării în plată. Acesta a inițiat printre altele și un proiect legislativ prin care dorea să impună plafonarea dobânzilor la creditele date de bănci, conversia creditelor în valută la cursul inițial plus cel mult 20% din devalorizarea leului.

Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.