Trump a depus falimentul Statelor Unite ale Americii Corporation Inc. în luna...

Trump a depus falimentul Statelor Unite ale Americii Corporation Inc. în luna mai.

0 259

PATRIOȚII CÂȘTIGĂ LA FINAL
…Raportul Durham a ieșit. Totul a fost declasificat… Armata a văzut dovezile de fraudă…
Vaticanul a plătit pentru satelitul Leonardo care a accesat serverele Dominion pentru a pirata alegerile și a schimba voturile … Vaticanul a făcut bani din trafic de droguri, spălat bani, trafic de persoane și pedofilie ! Toți acești bani și aurul de la VATICAN au fost (trebuie) confiscate. Vor fi prezentate publicului mărturisirile înregistrate video, procesele Tribunalului Militar și sentințele pentru trădare.

Din 1871, USA Corporation Inc. fură de la cetățeni și formează ilegal IRS care colectează impozite, ceea ce contravine Constituției. Înainte de a pleca, TRUMP a promulgat Nesara, care a fost adoptată în 1999, dar a fost omisă de BUSH, CLINTON și OBAMA !!
Prin Nesara vor fi iertate o mulțime de datorii cetățenești, iar datoria națională va fi plătită prin active recuperate de la statul profund, Deep State. Președintele Trump va candida la noile alegeri care vor fi monitorizate de militari utilizând sistemul de vot Quantum blockchain cu ID de votant care nu poate fi piratat.

S-a dovedit că Trump a câștigat 80% din voturi pentru prima dată câștigând toate statele, cu excepția unuia, inclusiv California. El se va întoarce în primăvară ca al 19-lea președinte al Republicii SUA, revenind la Constituția originală și la puterea poporului.
Din 1871 toți președinții au fost aleși în cadrul USA Corporation care este acum falimentată și dizolvată .
Deep State a păstrat ascunse mii de brevete cu tehnologie aerospațială și medicală care vor falimenta marile companii farmaceutice, va afecta industria auto, industria petrolieră și industria militară.
Oamenii au luat medicamente și vaccinuri inutile pentru boli !
Există deja remedii pentru vindecarea cancerului.
Energia va fi gratuită!
Întreaga omenire va trăi într-o lume sigură din punct de vedere financiar și va fi eliminată sărăcia.
Globaliștii au păstrat aceste secrete față de noi, beneficiind doat elitele, ne-au făcut sclavi cu un guvern tiranic și cu planurile lor de a depopula Pământul. Mai multe detalii vor veni și multe persoane vor fi trezite în lunile următoare.

Ar putea fi o ilustraţie cu 1 persoană

Armata controlează acum noua noastră republică. De aceea nu au trimis un avion militar pentru a-l duce pe Biden la inaugurarea sa, militarii i-au întors spatele!! El nu are acces la informațiile de securitate și Departamentul Apărării nu urmează niciunul din ordinele sale !!De asemenea, Biden nu are codul nuclear.
Nici Pentagonul nu-i eliberează nicio informație! Biden ne-a vândut la China și acum suntem în război cu China, așa că el este inamicul. Suntem în război cu China, care s-a infiltrat în toate cele șase corporații care ne controlează mass-media și a mituit politicieni, judecători, instanțele până la Curtea Supremă, CIA, FBI, DOJ, legislatori de stat, BIG TECH, SOCIAL MEDIA, educaţie.

O alianță din armata noastră a văzut această corupție malefică, de când CIA l-a asasinat pe JFK sub îndrumarea lui George Bush. George Bush SR în calitate de președinte a administrat droguri din Afganistan, Mexic, precum și o operațiune de trafic de persoane și pedofilie.
Alianța militară a lucrat de atunci, la un plan pentru a ne lua Republica înapoi, dar au avut nevoie de un lider la biroul executiv care să nu poată fi corupt sau mituit și l-au ales pe Trump.
Trump era prieten foarte apropiat cu JFK Junior din New York și, când au văzut turnurile gemene căzând și apoi clădirea Centrului de comerț mondial că a explodat, au știut că este o manevră vicleană din interiorul statului .

Toată documentația pentru NESARA se afla în clădirea World Trade Center 7, care a fost implodată împreună cu turnurile și au lovit strategic partea Pentagonului care avea toate înregistrările pentru NESARA .
Se pare că președintele BUSH JR, de la acea vreme, a fost în spatele acestor escrocherii împreună cu tatăl său, deoarece Nesara ar fi dezvăluit corupția statului profund Deep State și s-ar fi confiscat toată averea lor.
Trebuie să te trezești și să ai răbdare. Lucrurile se întâmplă zilnic acum. Domino-urile au început să cadă. Acesta a fost un plan în pregătire de peste 20 de ani!

Adriana Adi
Sursa: facebook.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.