Infectarea celor nevaccinați de către cei vaccinați, explicată de David Icke –...

Infectarea celor nevaccinați de către cei vaccinați, explicată de David Icke – este vorba de schimbarea frecvenței

1 656

  Înainte de a intra în subiectul articolului, trebuie să fac o informare, care dacă se demonstrează a fi adevărată, nu vă mai faceți planuri de viață pentru o perioadă prea mare de timp…
Există un program denumit Nano Domestic Quell. Suntem în acest program fără știrea sau consimțământul nostru. Guvernul SUA a lansat un program de implementare a unui ,,dispozitiv nano Armaghedon”, care imită un virus gripal, care să fie activat la un moment dat.
Dispozitivele nano sunt deja ,,transportate” de populație în procent de 98% până în anul 2014. Șansele sunt mari de a avea deja aceste dispositive nano în interiorul corpului, în timp ce citiți acest articol. Acestea se găsesc în alimente, apă, băuturi răcoritoare, chemtrails, etc. Acestea sunt inerte până când vor fi activate de către de un semnal radio.

Sunteți în siguranță până când un turn de celule, o dronă sau altă metodă de transmisie activează dispozitivele din corpul dvs. Odată activat, dispozitivele vor imita virusul gripal. Veți fi mort în decurs de 10 până la 12 zile. Nu se cunoaște nici un remediu sau o modalitate de a preveni acest lucru. Prin simpla declanșare a acestui semnal, dispozitivele nano din corpul dvs. vor fi activate și veți muri din cauza unui caz foarte grav de gripă. Semnalul va fi tehnologia 6G, de-asta atâta grabă cu implementarea, peste voința maselor a 5G, pentru ca în scurt timp să ni se impună 6G (armata americană și China au deja 7G).
Acesta este programul NWO / DARPA / Dark Government Government US pentru depopulare. Documentele clasificate au fost furate și puse pe internet DuckDuckGo. C19 este doar începutul. Vaccinul este otrăvit cu C19, rezultând decese sau boli pe termen lung. 6G este comutatorul de declanșare care îl controlează. Majoritatea oficialilor nu știu despre asta…
Și acum să trecem la subiect.
În articolul anterior am publicat informații chiar de la producătorul ,,vaccinului” anticovid, Pfizer, că cei vaccinați pot infecta pe cei nevaccinați, dovada fiind efectele stării de sănătate ale celor nevaccinați, după ce au luat contact cu cei vaccinați. Aici este vorba despre frecvență…
Fenomenul de transmitere COVID al celor vaccinați a devenit acum cunoscut. Mulți au experimentat-o. Vaccinații anticovid transmit ceva celor din jur (inclusiv multor persoane nevaccinate) care îi determină pe cei din jur să simtă simptome ciudate (migrene, sângerări nazale, contuzii, balonare, dureri temporare, nereguli grave la menstruație etc.). O teorie a cauzei acestor fenomene bizarre, se pare că este rezonanța sau frecvența. La sfârșitul acestui articol voi afișa video cu concluziile lui David Icke pe acest subiect.
Ceea ce se întâmplă aici este fără precedent; niciodată până acum în istorie (despre care se știe) un așa-numit „medicament” sau „tratament” (non-vaccinul COVID) a ajuns să se răspândească la cei care nu l-au luat pentru a le provoca daune tangibile, așa cum se întâmplă acum.

Înainte de a începe cu abordarea lui Icke asupra subiectului, este foarte potrivit să ne amintim aceste 2 citate ale geniului științific Nikola Tesla:

,, Dacă doriți să găsiți secretele universului, gândiți-vă în termeni de energie, frecvență și vibrații.”
În ziua în care știința începe să studieze fenomenele non-fizice, va face mai multe progrese într-un deceniu decât în toate secolele anterioare ale existenței sale.”

Trebuie să avem în vedere această perspectivă în timp ce analizăm acest fenomen ciudat, dacă vrem să ajungem la rădăcina problemei. Ceva se întâmplă la un nivel energetic nu doar la nivel fizic și din moment ce energia se mișcă în unde, iar undele se deplasează la diferite frecvențe, răspunsul va implica frecvență.

ADN: Antenă emițător-receptor  
ADN este prescurtarea acidului de-ox-y-rib-o-nu-cle-ic și este considerat schema genetică principală a corpului uman. Este dispus într-o spirală dublă. ADN-ul este, de asemenea, un emițător și receptor de energie; Premiul Nobel din 2008, Luc Montagnier, a demonstrat că ADN-ul transmite și primește frecvențe în lucrarea sa din 2010 intitulată DNA Waves and Water, unde a arătat că „s-au descoperit că secvențele de ADN bacteriene și virale induc unde electromagnetice de joasă frecvență în diluții apoase ridicate”. Cu alte cuvinte, ADN-ul este ca o antenă. Acest articol:  https://beforeitsnews.com/v3/r2/?url=https://www.strategic-culture.org/news/2020/04/30/big-pharma-beware-dr-montagnier-shines-new-light-on-covid-19-and-the-future-of-medicine/ , rezumă concluziile lui Montagnier:
 ,, Folosind un dispozitiv de amplificare foto inventat de Dr. Jacques Benveniste în anii 1980 pentru a capta emisiile ultra scăzute de lumină din celule, Montagnier a filtrat toate particulele de ADN bacterian dintr-un tub de apă și a descoperit că soluțiile post-filtrate care nu conțin particule materiale a continuat să emită unde de frecvență ultra joasă! Acest lucru a devenit mai fascinant atunci când Montagnier a arătat că, în condiții specifice unui câmp de fundal de 7 Hz (la fel ca rezonanța Schumann care apare în mod natural între suprafața pământului și ionosferă), tubul de apă neemisor care nu a primit niciodată material organic ar putea să fie indus să emită frecvențe atunci când este plasat în imediata apropiere a tubului emițător! Și mai interesant este faptul că atunci când proteinele de bază, nucleotidele și polimerii (blocuri de ADN) au fost introduse în apa pură, s-au format clone aproape perfecte ale ADN-ului original!

 ,, Dr. Montagnier și echipa sa au formulat ipoteza că singura modalitate prin care acest lucru se întâmplă era dacă planul ADN-ului era cumva imprimat în însăși structura apei, rezultând o formă de „memorie a apei” care fusese inițiată de Jacques Benveniste … ”

ADN-ul acționează ca o antenă care transmite și primește informații. Articolul îl citează și pe Montagnier din diferite interviuri: ,, Existența unui semnal armonic emanat de ADN poate ajuta la rezolvarea întrebărilor de lungă durată despre dezvoltarea celulelor, de exemplu modul în care embrionul este capabil să-și facă transformările multiple, ca și când ar fi ghidat de un câmp extern. Dacă ADN-ul își poate comunica informațiile esențiale apei prin frecvență radio, atunci vor exista structuri nemateriale în mediul apos al organismului viu, unele dintre ele ascunzând semnale de boală și altele implicate în dezvoltarea sănătoasă a organismului.
În ziua în care admitem că semnalele pot avea efecte tangibile, le vom folosi. Din acel moment vom putea trata pacienții cu unde. Prin urmare, este un domeniu nou al medicinei de care oamenii se tem, desigur. Mai ales industria farmaceutică … într-o zi vom putea trata cancerele folosind unde de frecvență. ”
 Aici intervin cu un comentariu. Această tehnologie nu este nouă și deja există. Dr. Royal Rife a testat-o și a pus-o la punct, existând deja un tabel cu frecvența specifică fiecărui organ. Detalii aici: https://burebista2012.blogspot.com/2014/04/generatorul-rife-un-dispozitiv-de.html
 De asemenea, în cadrul programelor spațiale secrete există așa-numitele Paturi Medicale utilizate în vindecarea oricăror boli cu ajutorul frecvențelor, inclusiv recreșterea membrelor. Ele sunt deja fabricate, la îndemnul lui Donald Trump și vor fi introduse pe piață foarte curând. Info aici: https://burebista2012.blogspot.com/2019/04/paturi-medicale-holografice-sfarsitul.html

Perspectiva lui David Icke asupra fenomenului de transmitere de la vaccinați la nevaccinați
 Icke leagă acest lucru de agenda globală a nanotehnologiei (inclusiv lucruri precum biosenzorul hidrogel), subliniind că, deși poate exista un element chimic care este transmis, principala cauză este elementul energetic – frecvența. El subliniază că introducerea ARNm sintetic prin intermediul non-vaccinului este concepută pentru a schimba antena ADN din interiorul nostru, astfel încât să răspundă la un nou centru de comandă și control (artificial) – cu alte cuvinte, este, în mod literal, deturnarea conexiunii noastre divine:  „Nu este vorba chiar de a vărsa o anumită substanță, ci de a transmite ceea ce este în vaccin sau ce dă vaccinul … Totul în această realitate, în fundația sa, este despre frecvență. Corpul este un receptor-emițător de informații … ADN-ul este un receptor-emițător de informații … modul în care recepționează și transmite antena ADN dictează cu ce interacționăm …
[Vor să] schimbe natura ADN-ului … deci nu preia acele frecvențe [înalte], ci preia doar frecvențele subrealității [tehnologice] – rețeaua inteligentă. Deci această nanotehnologie, care se află în aceste poțiuni de vaccin, schimbă natura antenei receptor-transmițător a ADN-ului … deci Controlul Misiunii noastre nu este conștiința extinsă, este pur și simplu un Cloud … așa că primim și transmitem doar informațiile lor.”

David Icke - The Power of Perception | The Fifth Dimension | Podcasts on  Audible | Audible.com


 ,, Oamenilor care … au luat vaccinul li se recablează antena ADN, astfel încât să primească și să transmită diferite tipuri de informații și le blochează în această rețea inteligentă, acest Cloud. Aceasta este fundamentul; Nu spun că nu există un element chimic la această transmisie despre care auzim, dar pentru mine aria cheie este această frecvență. Și dacă obțineți nanotehnologie în corp și apoi începe să-și transmită frecvența, atunci în mod evident acea frecvență, acea substanță care are impact asupra persoanei care a luat vaccinul, pe măsură ce transmite frecvența sa, va avea un impact în același mod asupra celorlalți care iau frecvența respectivă, deși nu au luat efectiv vaccinul. Cred că acesta este fundamentul a ceea ce se întâmplă. Au transformat aceste persoane vaccinate în antene, transmitându-le frecvența.

Gânduri finale
Deci, la fel ca în cazul multor aspecte ale operațiunii COVID, acest subiect al transmiterii vaccinului COVID se leagă de Agenda Sintetică, Agenda Nanotech, Smart Grid (Rețeaua Inteligentă prin 5G) și multe altele. Nu este vorba doar de vaccinuri toxice, dispozitive de terapie genetică, sterilizare, infertilitate și depopulare, deși toate acestea sunt componente clare și prezente ale operațiunii. Este vorba despre controlul informațiilor pe care ADN-ul nostru le poate accesa, deoarece, la rândul lor, ne afectează percepția. Este vorba despre schema mai mare NWO (Noua Ordine Mondială) de control al percepției. Percepția noastră depinde de informațiile pe care le primim.
Acest fenomen bizar este de fapt despre schimbarea Cine Suntem la un nivel fundamental, astfel încât percepția noastră devine atât de îngustă încât devenim sclavi tehnologici, tăiați de potențialul nostru magic, nelimitat și divin. 

Sursa:

Sursa: burebista2012.blogspot.com

COMENTARII

  1. Sunt extrem de amuzante comentariile „științifice” din astfel de articole/publicații….

    „conexiunii noastre divine”
    „puse pe internet DuckDuckGo”
    „ frecvențe [înalte], ci preia doar frecvențele subrealității [tehnologice] – rețeaua inteligentă. ”

    Iar cel mai tare este chiar titlul „blogspotului”: „burebista”.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.