Ministrul Barna Tanczos vine la Brașov pentru a lua lumină de la...

Ministrul Barna Tanczos vine la Brașov pentru a lua lumină de la silvicultori

0 198

Acuzat în repetate rânduri de oblăduirea mafiei pădurilor și de interese asociate cu ale braconierilor internaționali de trofee cinegetice, ministrul udemerist al Mediului vine astăzi la Brașov pentru a discuta strategii forestiere cu specialiștii Universității Transilvania.
Conducerea bicefală a ministerului formată din Tanczos și Banciu, primul de la UDMR, iar cel de-al doilea de la Plus, înșurubat ulterior la PNL, a fost acuzată recent de mușamalizarea cazului ursului Arthur, care a scandalizat opinia publică internațională.
Aflați într-o amplă ofensivă mediatică de reparare a imaginii ministerului, acuzat de interese în zona defrișărilor ilegale în special în Harghita și Covasna, oficialii ministerului vor să lase impresia că se consultă cu specialiștii silvici ai Facultății de Silvicultură de la Brașov la rectoratul universității brașovene.
Controversatul ministru va fi primit astăzi de rectorul Vasile Abrudan, care va fi gazda întâlnirii dintre Tanczos și silvicultori.
Unul dintre subiectele abordate va fi și acela al distribuirii fondurilor europene ONG-urilor soroșiste care pretind că se ocupă de strategiile verzi la orașe și sate, în fapt o colosală fraudă cu fonduri europene.
Persoana care se ocupă exclusiv de distribuirea acestor fonduri în minister este ex-deputatul brașovean Ionuț Banciu, venit de la Plus la PNL anul trecut exact cu acest scop, numit secretar de stat la Mediu, dar suspectat că execută în continuare ordinele lui Dacian Cioloș.

Libiu Mateescu    

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.