De la falsificarea realității românești, la pedofilia democratică

De la falsificarea realității românești, la pedofilia democratică

0 440

Am cetitără pîn presa cea democratică și cevilizată, varianta ei „pe-linie”, că o asociațiune a făcutără un sondaj în pereoada 16-19 august. Le puseră oamenilor întrebarea asta: „Dacă duminica viitoare ar avea loc alegerile parlamentare, care este partidul politic pe care l-ați vota?” Și, cică că, conform sondajului, dacă duminica viitoare ar avea loc alegerile parlamentare, 35% ar vota cu P.S.D. și 27% cu P.N.L.
Acilea se făcu falsificațiunea. Pentru că nu spuseră tot ce trebuia spus ălora de fură sondați. Le spui io realitatea. Realitatea ie că, cu o seară înainte de duminica viitoare, adicătelea înainte de 22 august, că aia era duminica viitoare atunci când fuseră sondați oamenii ăia, adicătelea pe 21 august, ar ieși bolșevicul cotrocean pe toate canalele de televiziuni din subordinea lui și ar spune: „Dragi români. După cum știți, mâine, în loc să vă duceți în concedii la mare, la munte, la șes, în depresiuni, la câmpie, pe dealurile subcarpatice, în Bulgaria, în Grecia, sau la cules căpșuni în Spania, din cauza pesede va trebui să vă duceți la vot. Căci pe pesede nu-l interesează concediile cetățenilor, așa cum  ne-a recomandat U.E. și chiar și N.A.T.O.
Așa că, eu vă recomand, dragi români, să vă vedeți de concedii și de treburile pe care le aveți, să dați o lecție acestui pesede care minte că eu am luat bani pentru meditații și nu am plătit impozit și că cîțu s-a drogat, deși știu toți românii că nu te poți droga când bei cinșpe beri. Și să nu uităm că aceste alegeri care vă afectează concediile și, implicit nivelul de viață, au fost propuse de penalul Dragnia, deci sunt și ilegale”.
Și astfel, se vor duce la vot doar 18% dintre electori, adică cei aflați pe statul de plată al trupelor comsomoliste de protest, din subordinea bolșevicului, care vor acorda 97% din voturile lor bolșevicului cotrocean. Mă rog, ei acordară 100% din voturi, dar trei bilete fură împăturite pe orizontală, în loc să fie împăturite pe verticală, cum li se ordonase, ca să fie recunosute mai ușor.
Astfel, pesede ar fi zdrobit prin voința românilor, dovedind falsul acestui sondaj, care a falsificat realitatea românească. Adică, a românilor.

Și încă ceva
I-auzi ia, ce mai zice presá! (ase citi așa cum pusei eu accentul poetic) Desigur, este vorba de presa aia democratică și civilizată, la care lucrează și niște adevărați profesioniști în linsul dindosurilor americănești, varianta „pe-linie”: „După căderea Afganistanului în mâinile talibanilor, liderii Uniunii Europene au realizat însă, pentru a mia oară, că N.A.T.O. a fost absorbită în totalitate de administrația de la Washington, care ia toate deciziile majore în mod unilateral, după consultări de complezență cu aliații săi”.
Oare cine le-o fi dat și cât le-o fi dat să spună și ei, acuma, ceea ce văzuseră și înțeleseseră până și babuinii, de multă vreme? Și de ce de-abia acuma?!?

Pedofilie democratică
Dom’le, ce car’va’zică democrația! E complet diferită de dictatură. E complet diferită, printre altele, și pentru că nu numai că îți permite să minți mai mult și mai profund, dar chiar te obligă să minți. Desigur, democratic. Așa cum fac politicienii în special.
Iată, nici pedofilia nu mai este ce era. Acuma, se practică și metode mult mai democratice de pedofilie. De exemplu, niște copii sunt puși să recite sloganuri politice și sunt plimbați prin toată lumea, chiar transformați în eroi. Se dau ordine și cohorte de așa ziși susținători se încolonează în spatele lor.
Mă rog, unii mai încep să arunce și cu cataroaie, să dea cu ciomege la scăfârlie. Bine-nțeles, tot acolo, în spatele acelor copii, se bagă și politicieni.
Ce altceva decât pedofilie este asta, nestimați politicieni? Sau chemarea, sau măcar acceptarea copiilor la paradele homosexualilor, ce altceva decât pedofilie este? Căci, copii, se știe, preiau, în primul rând ceea ce văd și de-abia mult mai târziu capătă și alte abilități de asimilare.
N-am văzut/auzit ca forțele de ordine să-i legitimeze pe cei din cohortele de purtători de chiloței cu danteluța la vedere. Și nici vreun politician care să ia atitudine în fața acestor manifestări n-am văzut. Am văzut numai d-ăia care se agață de vrăjeala cu egalitatea, cu drepturile omului, favorizând promiscuitatea și pedofilia numai ca să obțină ei voturi.

Desigur, nu mă refer la cei care ei înșiși sunt homosexuali. Și sunt din ce în ce mai mulți. Că toți gândacii vor să fie și ei ca-n occident. Iar acolo, s-a ajuns în faza în care un premier și-a luat soție un humanoid aparent bărbat. N-am zis întâmplător că și-a luat soție, nu nevastă. Căci, să fim serioși, soție, în sensul democrației actuale, poate să fie și o oaie, nu numai un homo, dar nevastă nu poate fi decât o femeie.

Marian Ioan
Sursa: art-emis.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.