Vlad Voiculescu, fostul ministru userist al Sănătății, se jeluiește pe… facebook

Vlad Voiculescu, fostul ministru userist al Sănătății, se jeluiește pe… facebook

1 116

În corul derbedeilor haștagiști de pe facebook a intrat asiduu și useristul Vlad Voiculescu, cel care a distrus, împreună cu Ioana Mihăilă, șansele României de a achiziționa medicamente anticovidiene gratuit cu bani europeni. Motivul rezidă în metehnele corupte ale companiei Pfizer, care mituia oficialii guvernamentali, în speță miniștrii Sănătății din țările UE, pentru ca aceștia să le achiziționeze vaccinul, anchetă preluată de FBI și soldată cu arestarea CEO-ului companiei.
De aceea banii României mergeau cu predilecție la compania Pfizer, omițându-se achiziționarea și a antiviralelor COVID, necesare în special celor care ajungeau în stare gravă la spital, marea majoritate nevaccinați. Au fost lăsați deci deliberat să moară pentru că nu aduceau niciun profit companiei de vaccinuri și deci nici oficialilor Ministerului Sănătății, sau lui Arafat personal. Netrebnicul Voiculescu, țuțăr al lui Cioloș în promovarea intereselor corporatiste ale multinaționalelor producătoare de vaccinuri, nu uită acum să se victimizeze, tânguindu-se pe facebook: 
,,Incendiu la un spital suport COVID din Ploieşti (PNL). Cel puţin două persoane decedate. Pacienţii transferaţi în miez de noapte către alte unităţi medicale.
De data aceasta, știrea apare des, dar până la ora asta niciun vinovat din rândul politicienilor. Probabil că în câteva minute / ore își vor aduce aminte să dea vina pe mine sau pe Ioana Mihăilă.
Peste 30 de zile, mandatul actualului ministru interimar al sănătății va fi avut aceeași durată cu ultimul meu mandat.
Oamenilor li se va servi în continuare o realitate deformată de formatorii de opinie în timp ce alți oameni vor muri(sic! dar despre morții tăi nu amintești nimic? N.n.) și țara va fi furată(sic! dar despre furăciunile tale nimic? N.n.). Pe muzică neutră, pentru că dirijorii a 90% din presa noastră și-au dat mâna peste țară.”
a postat ignobilul userist, fie-i numele veșnic de ocară!

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.