„Istoria ascunsă a mafiei Khazariene incredibil de malefică (1)

„Istoria ascunsă a mafiei Khazariene incredibil de malefică (1)

3 3184

Istoria secretă a mafiei Khazariene și planul său malefic de a deturna întreaga lume, este dezvăluită acum pentru prima dată.

Nota editorului:
Istoria Khazarienilor, în special a Mafiei Khazariene (KM), cel mai mare Sindicat al Crimei Organizate din lume în care oligarhia Khazariană s-a transformat prin desfășurarea Magiei Banilor Babilonieni, a fost aproape complet eliminată din cărțile de istorie.

KM-ul de astăzi știe că nu poate funcționa sau nu poate exista fără un secret absolut și, prin urmare, a cheltuit o mulțime de bani pentru a-și elimina istoria din cărțile de istorie pentru a-i împiedica pe cetățenii lumii să învețe despre „răul dincolo de imaginație” al său, care dă putere cea mai mare Cabalului Crimei Organizate din lume.
Autorii acestui articol au făcut tot posibilul pentru a reînvia această istorie pierdută și secretă a Khazarienilor și a marelui lor Sindicat Internațional al Crimei Organizate, cel mai bine denumită Mafia Khazariană (KM), și să facă această istorie disponibilă lumii prin internet, care este noul Gutenberg Press.

A fost extrem de dificil să reconstituiască această istorie secretă ascunsă a KM-ului, așa că vă rugăm să scuzați orice inexactități sau erori minore care sunt neintenționate și se datorează dificultății de a descoperi adevărata istorie a Khazarilor și a mafiei sale. Am făcut tot ce am putut pentru a o reconstrui.
Mike Harris a fost cel care a conectat punctele și a făcut descoperirea reală a prezentei istorii secrete a mafiei Khazariane și a jurământului de sânge de a se răzbuna pe Rusia pentru că i-a ajutat pe americani să câștige Războiul Revoluționar și Războiul Civil și jurământul lor de răzbunare împotriva Americii, și americanii pentru câștigarea acestor războaie și susținerea Uniunii.
La Conferința siriană pentru combaterea terorismului și a extremismului religios, 1 decembrie 2014 — în discursul său principal, Veterans Today, redactorul principal și directorul Gordon Duff, a dezvăluit public pentru prima dată că terorismul mondial se datorează de fapt unui mare Sindicat Internațional al Crimei Organizate asociat cu Israelul. Această dezvăluire a trimis unde de șoc la Conferință și aproape instantaneu în întreaga lume, deoarece aproape fiecare lider mondial a primit rapoarte despre dezvăluirea istorică a lui Gordon Duff în aceeași zi, unele în câteva minute.
Iar undele de șoc din discursul său istoric de la Damasc continuă să reverbereze în întreaga lume chiar și în ziua de azi. Și acum Gordon Duff i-a cerut președintelui Putin să elibereze Intel rusesti, care va expune aproximativ 300 de trădători în Congres pentru crimele lor grave în serie și spionajul statutar în numele Mafiei Khazariane (KM) împotriva Americii și a multor națiuni din Orientul Mijlociu.
Știm acum că Mafia Khazariană (KM) poartă un război secret împotriva Americii și a americanilor prin utilizarea terorismului în stil Gladio cu steag fals și prin sistemul ilegal și neconstituțional al Rezervei Federale, IRS, FBI, FEMA, Homeland, Securitatea și TSA. Știm cu siguranță că KM a fost responsabil pentru desfășurarea unui atac cu steag fals în stil Gladio asupra Americii pe 9-11-01, precum și pentru bombardamentul Murrah Building din 19 aprilie 1995.

Istoria ascunsă a mafiei Khazariei incredibil de malefice

de Preston James și Mike Harris

100-800 d.Hr. – în Khazaria apare o societate incredibil de diabolică:
Khazarii se dezvoltă într-o națiune condusă de un rege rău, care avea artele negre babiloniene antice, oligarhii oculti servind la curtea sa În acest timp, khazarii au devenit cunoscuți țărilor învecinate ca hoți, ucigași, bandiți rutieri și pentru că și-au asumat identitățile acelor călători pe care i-au ucis ca o practică profesională și un mod de viață normal.

800 d.Hr. – Ultimatumul este oferit de Rusia și alte națiuni din jur:
Liderii națiunilor din jur, în special Rusia, au avut atât de mulți ani de plângeri din partea cetățenilor lor, încât, ca grup, îi transmit un ultimatum regelui Khazar. Ei trimit un comunicat regelui khazar conform căruia el trebuie să aleagă una dintre cele trei religii avraamice pentru poporul său, să facă din aceasta religia sa oficială de stat și să ceară tuturor cetățenilor khazari să o practice și să socializeze toți copiii khazari pentru a practica această credință.
Regelui Khazarian i s-a dat de ales între islam, creștinism și iudaism. Regele khazar a ales iudaismul și a promis să se mențină în cerințele stabilite de confederația națiunilor din jur condusă de țarul rus. În ciuda acordului și promisiunii sale, regele Khazar și cercul său interior de oligarhi au continuat să practice magia neagră babiloniană antică, cunoscută și sub numele de Satanism Secret. Acest satanism secret a implicat ceremonii oculte care prezentau sacrificiul copiilor, după ce le „sângera”, le-a beau sângele și le mâncau inimile.
Secretul profund și întunecat al ceremoniilor oculte a fost că toate se bazau pe străvechea închinare la Baal, cunoscută și sub numele de închinarea bufniței.
Pentru a păcăli confederația națiunilor conduse de Rusia care urmăreau Khazaria, regele kazarului a îmbinat aceste practici luciferiene de magie neagră cu iudaismul și a creat o religie secretă hibridă satanică, cunoscută sub numele de talmudismul babilonian. Aceasta a fost făcută religia națională a Khazaria și a alimentat același rău pentru care era cunoscută Khazaria înainte.
Din păcate, khazarii și-au continuat căile rele, jefuind și ucigând pe cei din țările învecinate care călătoreau prin Khazaria. Tâlharii khazarieni au încercat adesea să-și asume identitatea după ce i-au ucis pe acești vizitatori și au devenit maeștri ai deghizărilor și identităților false – o practică pe care au continuat-o chiar și în ziua de azi, împreună cu ceremoniile lor oculte de sacrificare a copiilor, care sunt de fapt închinarea antică la Baal.
Identitățile false – o practică pe care au continuat-o chiar și în ziua de azi, împreună cu ceremoniile lor oculte de sacrificare a copiilor, care sunt de fapt închinarea antică la Baal.

1.200 d.Hr. – Rusia și națiunile din jur s-au săturat și iau măsuri:
În jurul anului 1.200 d.Hr., rușii au condus un grup de națiuni care înconjurau Khazaria și au invadat-o, pentru a opri crimele khazariene împotriva poporului lor, care au inclus răpirea copiilor și pruncilor lor mici pentru ceremoniile lor de sacrificiu de sânge către Baal. Regele Khazarian și curtea sa interioară de criminali au ajuns să fie cunoscuți ca Mafia Khazariană (KM) de către țările vecine.
Liderii khazari aveau o rețea de spionaj bine dezvoltată prin care obțineau un avertisment prealabil și scăpau din Khazaria către națiunile europene din vest, luându-și vasta avere cu ei în aur și argint. Au rămas jos și s-au regrupat în timp ce și-au asumat noi identități. În secret, ei și-au continuat ritualurile de sacrificiu și sângele satanic al copiilor și au avut încredere în Baal că le va oferi întreaga lume și toate bogățiile ei, așa cum pretindeau că le-a promis, atâta timp cât au continuat să sângereze și să sacrifice copii și sugari pentru el.
Regele khazarului și mafia sa de la curte au pus la cale o răzbunare veșnică împotriva rușilor și a națiunilor din jur care au invadat Khazaria și i-au alungat de la putere.

Mafia khazariană invadează Anglia după ce a fost expulzată pentru sute de ani:
Pentru a-și îndeplini invazia, l-au angajat pe Oliver Cromwell să-l ucidă pe regele Carol 1 și să facă din Anglia o siguranță pentru afacerile bancare. Acest lucru a început războaiele civile engleze, care au durat aproape un deceniu, ducând la regicidul familiei regale și a sutelor de nobilimi engleze autentice. Așa a fost înființat orașul Londra ca capitală bancară a Europei și a lansat începutul Imperiului Britanic.
De pe site-ul lui David Icke www.davidicke.com. David Icke a fost primul care i-a expus cu curaj pe Rothschild în fața a sute de oameni. Acest lucru, desigur, îl face un erou internațional și avem nevoie de mulți cu genul lui de curaj pentru a deschide mușamalizarea care o ascunde Mafia Khazariană și a pune capăt puterii lor ilegitime la nivel mondial.
Mafia Khazariană (KM) decide să se infiltreze și să deturneze toate băncile mondiale folosind Babylonian Black-Magick, cunoscută și sub numele de Babylonian Money-Magick sau arta secretă de a face bani din nimic folosind și puterea cametei pernicioase pentru a acumula dobândă:
KM și-a folosit averea imensă pentru a intra într-un nou sistem bancar, bazat pe magia neagră babiloniană secretă, pe care au pretins că au învățat-o de la spiritele rele ale lui Baal, în schimbul numeroaselor sacrificii de copii aduse lui.
Această magie a banilor babilonieni a implicat înlocuirea certificatelor de credit de hârtie cu depozitele de aur și argint, ceea ce le permitea călătorilor să călătorească cu banii lor într-o formă care oferea o înlocuire ușoară în cazul în care pierdeau certificatele sau le erau furate.
Interesant cum însăși problema începută de khazari a avut și o soluție oferită de ei. În cele din urmă, regele khazar și mica sa curte din jur s-au infiltrat în Germania cu un grup care a ales numele „the Bauers” din Germania pentru a-i reprezenta și a continua sistemul lor de rău alimentat de Baal. Bauers of the Red Shield, care reprezentau sacrificiile lor secrete pe bază de sânge, și-au schimbat numele în Rothschild (alias „copilul stâncii, Satana”).

Rothschild-ii ca front Men for the Khazarian Mafia (KM) se infiltrează și deturnează British Banking și apoi deturnează întreaga națiune a Angliei:
Bauer/Rothschild a avut cinci fii care s-au infiltrat și au preluat sistemul bancar european și sistemul bancar central al orașului Londra prin diferite operațiuni secrete, inclusiv un raport fals despre victoria lui Napoleon împotriva britanicilor, când de fapt a pierdut. Acest lucru le-a permis Rothschild-ilor să folosească frauda și înșelăciunea pentru a fura bogăția nobilimii engleze și a nobilimii pământești, care făcuseră investiții de afaceri cu instituțiile bancare din orașul Londrei.
Soții Rothschild au înființat un sistem bancar privat Fiat care s-a specializat în a face bani falși din nimic – percepând cămătă pernicioasă pentru poporul britanic, folosind ceea ce ar fi trebuit să fie proprii bani.
Aceasta era arta neagră a magiei banilor babiloniene; ei au susținut celor din interior că o astfel de tehnologie și putere monetară secretă le-a fost oferită de Baal, din cauza sângerării frecvente a copiilor și a ritualurilor de sacrificiu pentru Baal.
Odată ce s-au infiltrat și au deturnat sistemul bancar britanic, s-au încrucișat cu regalii britanici și s-au infiltrat și au deturnat complet toată Anglia și toate instituțiile sale majore. Unii experți cred că Rothschild i-au genocidat pe membrii familiei regale prin organizarea de reproduceri ilegale și adultere, gestionate în secret, cu proprii lor oameni khazari, pentru a înlocui familia regală cu propriii lor pretendenți la tron.

Mafia Khazariană (KM) face un efort internațional pentru a eradica regii care guvernează prin Dreptul Divin al lui Dumnezeu Atotputernic:
Pentru că KM susține că are un parteneriat personal cu Baal (alias Diavolul, Lucifer, Satana) din cauza sacrificiilor lor pentru el. Ei detestă orice regi care domnesc sub autoritatea lui Dumnezeu Atotputernic, deoarece cei mai mulți simt responsabilitatea de a se asigura că propriul lor popor este protejat de infiltrați și tradatori „dușmanii de la Porți”.
În anii 1600, KM i-a ucis pe regalii britanici și și-au înlocuit cu propriile falsuri. În anii 1700, ei îi ucid pe regalii francezi. Chiar înainte de Primul Război Mondial, ei îl ucid pe arhiducele austriac Ferdinand pentru a începe Primul Război Mondial.
În 1917, ei și-au adunat armata KM, bolșevicii, și s-au infiltrat și au deturnat Rusia, l-au ucis pe țar și familia sa cu sânge rece, au înfipt baioneta în pieptul fiicei sale preferate și au furat toate comorile de aur, argint și artă rusești. Chiar înainte de cel de-al Doilea Război Mondial, ei ucid regalii austrieci și germani. Apoi ei scapă de regalii chinezi și îl dezactivează pe conducătorul japonez.
Ura intensă a mafiei Khazariane față de oricine a mărturisit credința în orice Dumnezeu, în afară de zeul lor Baal, i-a motivat să ucidă regi și regalitatea și să se asigure că nu vor putea conduce niciodată. Ei au făcut același lucru cu președinții americani – au condus operațiuni secrete sofisticate pentru a le lua puterea.
Dacă asta nu funcționa, KM îi asasina, așa cum i-au făcut lui McKinley, Lincoln și JFK. KM vroia să elimine conducătorii sau oficialii aleși puternici care îndrăzneau să reziste puterii lor magice, banilo babilonieni sau puterii lor ascunse câștigate din desfășurarea rețelei lor de compromis uman.

Familia Rothschild creează trafic internațional de narcotice în numele KM:
Rothschild au condus apoi sub ascuns Imperiul Britanic și au elaborat un plan rău pentru a recupera cantitățile mari de aur și argint pe care britanicii le plătiseră Chinei pentru mătasea și condimentele sale de înaltă calitate, care nu erau disponibile în altă parte.
Soții Rothschild, prin intermediul rețelei lor internaționale de spionaj, auziseră de opiu turcesc și de caracteristicile sale de formare a obiceiurilor. Ei au desfășurat o operațiune sub acoperire pentru a cumpăra opiu turcesc și a-l vinde în China, infectand milioane de oameni cu un obicei prost de opiu care a adus înapoi aur și argint în cuferele Rothschild, dar nu și poporului britanic.
Dependența de opiu creată de vânzările de opiu Rothschild către China au făcut rău Chinei atât de mult încât China a intrat în război de două ori pentru a-l opri. Aceste războaie au fost cunoscute sub numele de Rebeliunile Boxerului sau Războiul Opiului.
Banii pe care cei de la Rothschild i-au câștigat din vânzarea de opiu erau atât de mari încât au devenit și mai dependenți de banii ușori decât erau dependenți de opiacee.
Familia Rothschild a fost sursa de finanțare din spatele înființării coloniilor americane, prin încorporarea Companiei Hudson Bay și a altor companii comerciale pentru a exploata Lumea Nouă a Americii. Rothschild au fost cei care au ordonat exterminarea în masă și genocidul indigenilor din America de Nord pentru a permite exploatarea vastelor resurse naturale ale continentului.
De asemenea, familia Rothschild a urmat același model de afaceri în Caraibe și în sub-continentul asiatic al Indiei, ducând la uciderea a milioane de oameni nevinovați.

Rothschild-ii încep comerțul internațional cu sclavi, o întreprindere care îi privea pe acești oameni răpiți ca pe simple animale – o viziune pe care khazarii o impuneau tuturor oamenilor din lume care nu făceau parte din cercul lor malefic, pe care unii l-au numit „vechea nobilime neagră. ”:
Următorul mare proiect al lui Rothschild a fost să înceapă comerțul cu sclavi la nivel mondial, cumpărând sclavi de la șefii de triburi strâmbe din Africa, care lucrau cu ei pentru a răpi membrii ai triburilor concurente pentru a fi vânduți ca sclavi.
Negustorii de sclavi Rothschild au dus apoi acești sclavi răpiți pe navele lor în celule înghesuite în America și Caraibe, unde au fost vânduți. Mulți au murit pe mare din cauza condițiilor nefavorabile.
Bancherii Rothschild au aflat de la început că războiul este o modalitate excelentă de a-și dubla banii într-un timp scurt, împrumutând banii ambelor părți în conflict. Dar pentru a li-se garanta încasările, trebuiau să obțină legile de impozitare, care puteau fi folosite pentru a forța plata.
KM Rothschild private Fiat Counterfeit Banksters complotează o răzbunare veșnică împotriva coloniștilor americani și a Rusiei care i-au ajutat să piardă Războiul Revoluționar:
Când Rothschild au pierdut Revoluția Americană, i-au învinovățit pe țarul rus și pe ruși pentru că i-au ajutat pe coloniști blocând navele britanice.
Ei au jurat răzbunare veșnică asupra coloniștilor americani, așa cum au făcut-o atunci când rușii și aliații lor au zdrobit Khazaria în anul 1000 d.Hr.
Rothschild și oligarhia engleză care i-a înconjurat au pus la cale modalități de a recuceri America, iar aceasta a devenit principala lor obsesie.
Planul lor favorit era să înființeze o bancă centrală americană, care să prezinte magia banilor babiloniști și contrafacerea secretă.

Rothschild KM încearcă să recucerească America în 1812 în numele mafiei khazare, dar eșuează, încă o dată din cauza interferenței ruse:
Acest eșec i-a înfuriat pe Rothschild KM și ei plănuiesc din nou răzbunare veșnică atât împotriva rușilor, cât și a coloniștilor americani și intenționează să se infiltreze și să deturneze ambele națiuni și să deposedeze bunurile, să tiranizeze și apoi să ucidă în masă ambele națiuni și populația lor.
Încercările KM de a înființa o bancă centrală privată americană sunt blocate de președintele Andrew Jackson, care i-a numit satanici și a jurat că îi va îndepărta prin harul și puterea lui Dumnezeu Atotputernic.
BancheriiRothschild se regrupează și își continuă încercările ascunse de a-și instala propria bancă babiloniană magică a banilor în interiorul Americii.
În cele din urmă, în 1913, Rothschild KM reușește să stabilească un cap de pont major în interiorul Americii – și un inamic rău al tuturor americanilor intră pe porțile Americii:
În 1913, Rothschild KM a reușit să stabilească un cap de pod mituind membri strâmbi și trădatori ai Congresului pentru a adopta legea ilegală și neconstituțională a Rezervei Federale în Ajunul Crăciunului, fără un cvorum necesar.
Actul a fost apoi semnat de un președinte strâmb, cumpărat, care era un trădător al Americii, la fel ca membrii Congresului care l-au votat.

Rothschild KM creează apoi un sistem de impozitare ilegal în America:
KM a pus în aplicare un sistem fiscal ilegal, neconstituțional, pentru a se asigura că americanii vor trebui să plătească pentru cheltuielile de nivel înalt ale USG, aprobate de un Congres și marionete prezidențiale cumpărate, strâmbe, puse în aplicare de campania coruptă a KM. finanţa.
Este ușor pentru KM să strângă suficienți bani pentru a alege pe oricine doresc, deoarece atunci când controlezi o bancă care este un falsificator major secret, au toți banii pe care îi doresc. Cam în același timp în care și-au creat sistemul fiscal ilegal în America, au mituit și membrii Congresului pentru a aproba Internal Revenue Service, care este agenția lor privată de colectare încorporată în Puerto Rico.
Curând după aceea, au înființat Biroul Federal de Investigații pentru a-și proteja bancherii, pentru a-și servi nevoile de mușamalizare și pentru a-i împiedica vreodată să fie urmăriți penal pentru ritualurile de sacrificare a copiilor lor, rețelele de pedofili; și să servească, de asemenea, ca o operațiune Intel sub acoperire în numele lor.
Rețineți că FBI nu are o carte oficială, potrivit Bibliotecii Congresului, și nu are dreptul de a exista sau de a emite salarii.
Va urma

Roxana Sovereign
Sursa: facebook.com

COMENTARII

  1. Liderii națiunilor din jur, în special Rusia (cu siguranta ca va referiti la RUSIA KIEVEANA), au avut parte (…) încât împreună îi adresează un ultimatum regelui khazar. Aceștia (…) aleagă una dintre cele trei religii avraamice pentru poporul său (…).
    CARE AR FI LEGATURA INTRE ACCEPTAREA UNEI RELIGII MONOTEISTE FAPTUL CA ACESTI KHAZARI AR FI HOTI???? Unde e logica???
    Adica (ma gandesc eu) daca vor deveni monoteisti ar fi cuminti? )))) Sau unde este…. motivul OBLIGARII lor??
    Regele khazar a avut de ales între islam, (…) confederația de națiuni din jur, condusă de TARUL RUS (se pare ca vorbim tot de seful Rusiei Kievene pe la anul 1000 d. Hr)???
    PS Termenul de tar a aparut abia in sec 16 (În dezvoltarea ideii celei de a Treia Rome, marele cneaz Ivan al IV-lea („cel Groaznic”) a fost încoronat oficial ca primul țar („cezár”) al Rusiei în 1547. Wikipedia)
    https://www.history.com/topics/european-history/russia-timeline

    • Il punto è che i membri di questa mafia kazara sono sudditi di beel zebù e praticano i riti che questo demonio impone, tra cui sacrifici umani, anche di bambini, in onore di beel zebù.
      Insomma la loro fede è il satanismo.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.