În america iar se minte îngrozitor înainte de alegeri

În america iar se minte îngrozitor înainte de alegeri

0 144

Probabil v-a ajuns la ureche povestea atacării soţului lui Nancy Pelosy de către un „radical de dreapta”, care a intrat peste bietul octogenar aflat acum în spital. Izbucnirea unui asemenea scandal acum, înainte de alegeri, pare cusut rău cu aţă albă. Doar că treaba e mai împuţită decât pare. 
Goarnele de serviciu au urlat împotriva „extremiştilor MAGA”, care ar fi transformat ţara în haos. Omul care-a atacat „bietul octogenar”, spune presa mainstream, ar fi fost unul dintre cei care consideră că alegerile i-au fost furate lui Trump. De aceea, chiar şi Biden a intervenit spunând ceva de genul că „încă mai sunt oameni care cred asemenea prostii”.
Treaba însă, aşa cum ne-a obişnuit presa mincinoasă, stă fix pe dos. Imaginea care însoţeşte articolul de faţă prezintă casa atacatorului. După cum limpede puteţi observa, într-un copac tronează steagul LGBT.
De asemenea, la un geam, pe o foaie A4, scrie „Black Lives Matter”.
Ce să spun? Pare fix tipul conservatorului, susţinător al lui Trump, nu-i aşa?
Pentru ca circul să fie complet, fix de la poliţie aflăm că individul e un nudist cunoscut de către poliţişti.
Şi, mai mult, când a sunat la 911, soţul lui Pelosi – lăsat de „atacatorul feroce” să meargă singur la baie – le-a spus celor de la telefon că „pe atacator îl cheamă David şi este un prieten”.

Staţi să punem toate cap la cap întrucât mai e ceva: la momentul venirii poliţiştilor, Pelosi era strâmb de beat, aşa cum e mai mereu.
Publicului din România – şi unei pari părţi din publicul american – nu îi sunt cunoscute picajele bahice ale lui Paul Pelosi.
Individul care acum zace în beciurile poliţiei, nu era un necunoscut, ci un prostituat, care-i oferea servicii sexuale bătrânului curvar. Practic, toată cearta dintre ei este una cât se poate de banală. Şi, ca să mai completăm puţin portretul „extremistului de dreapta”, vă voi mai spune că ultima afiliere politică a individului este cea de membru a Partidului Verde, adică fix ecologiştii care sunt aliaţi ai lui Nancy Pelosi.
Iar de trăit, acesta trăia din confecţionarea de „bijuterii din cânepă”. Înţelegeţi singuri despre ce cânepă e vorba.

E uşor de înţeles că avem de-a face cu o nouă mostră a puterii post-adevărului. Minciuna de cea mai joasă speţă ne face vieţile praf.
Aşa cum javrele de la CNN – alături de haita din media oficială condusă de „mâna unică” – au condus o campanie mincinoasă împotriva lui Trump, exact la fel fac şi acum, gonflând un banal scandal dintre soţul cel beţiv al lui Pelosi şi curva sa masculină.  Nu, nu-i niciun extremism de dreapta! E pur şi simplu ceea ce se vede cu ochiul liber!

Dan Diaconu
Sursa:

Dan Diaconu
Sursa: trenduri.blogspot.com/2022/

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.