Sataniștii în defensivă?

Sataniștii în defensivă?

1 214

,,Ofensiva rusă implică o armată creștină de 1,5 milioane de oameni care marșează direct în cartierul general satanic din Europa de Vest. Această ofensivă a început imediat după ce s-au încheiat sărbătorile ortodoxe de Crăciun.
„Convoaiele lungi de un kilometru cu soldați ruși se îndreaptă spre front… Se pare că vor fi două fronturi, din Belarus și din est.”
Rusia arată clar că are un nivel înalt moral. „Devine clar pentru întreaga comunitate internațională că în 2014 SUA au declanșat un adevărat război prin procură împotriva Rusiei, sprijinind criminalii naziști [sataniști] la Kiev”.

Un tur de orizont necesar „în limita se spune și se se scrie”
Volodymyr Zelensky și guvernul său primesc ordine de la familia Rothschild (Scutul Roșu al Satanei) cu sediul în Elveția. Surse de informații ruse ale FSB ne-au informat anterior că scopul ofensivei lor este de a pune capăt Consiliului Rezervei Federale.
Sediul BIS din Basel, Elveția este inima acelei instituții satanice. Asta pentru că banca centrală a băncilor centrale private este cea care aspiră forța vitală din planetă, creând bani din nimic. Este o gaură neagră care trebuie închisă definitiv. Este exact ceea ce va face armata creștină rusă.
Rusia are sprijinul guvernelor europene în această mișcare. De exemplu, prim-ministrul polonez Mateusz Morawiecki spune că este „extrem de critic față de glorificarea de către parlamentul ucrainean a [liderului satanist ucigas în masă] Stepan Bandera”.
În Franța, Briggite Macron a făcut eforturi ca Notre Dame să fie reconstruită sub forma unui „falus cu bile de aur”. Brigitte Macron este de fapt un bărbat, iar Emanuelle a fost escorta sa prostituată adolescentă. Este demn de remarcat faptul că o altă „soție” bărbătească, de sex masculin, Michelle Obama, a urmărit ritualul satanic in care ardea Notre Dame dintr-o barcă pe râul Sena.
Marea Britanie și Australia i-au dat afară pe sataniști, așa că nu va trece mult până când Canada și Noua Zeelandă vor face același lucru, spun sursele MI6.
Patrioți brazilieni care au confiscat clădiri guvernamen-tale au găsit o grămadă de jucării sexuale în biroul prezidențial al lui Lula. Observăm că armata și poliția braziliană se alătură acum oamenilor în revoltă împotriva liderilor lor controlați Satanic.
Printr-un vot de 5 la 4, Curtea Supremă a SUA a decis că Joe Biden și 388 de lideri politici trebuie să fie îndepărtați definitiv din orice funcție publică după ce au furat alegerile prezidențiale din 2020.
„Armata americană White Hat este implicată în fundal cu acest proces și a luat contact cu Curtea Supremă în ultimele 7 zile”, spune o sursă CIA. După cum mărturisește un denunțător al FBI, „Copiii sunt plata și murdăria și controlul. Judecătorul-șef Roberts a oferit copii pentru a-și obține slujba la Curtea Supremă.”
În cazul în care credeți că aceasta este o exagerare, o instanță din Marea Britanie a stabilit „O rețea satanica de abuz asupra copiilor a torturat copiii punându-i într-un cuptor, forțându-i să omoare animale și violându-i în grup”.
Benyamin Netanyahu, care încearcă să transforme Israelul într-o teocrație satanică, s-a lăudat că controlează Occidentul cu peste 400.000 de dosare cu dovezi de viol/crimă de copii etc. de către politicieni de top și agenți de putere. Ca răspuns la această situație, francmasonii P3 amenință că vor lovi Ierusalimul, Tel Avivul și Geneva, Elveția, cu bombe cu neutroni (cele care ucid oameni, dar lasă clădirile intacte) dacă Mafia Khazariană nu se predă.
P3 spun despre MK : „Nu se mai ascund, distrug toate instituțiile democratice de pe planetă pentru a nu avea opoziție față de crimele lor. Operațiunea Thor trebuie efectuată sau vom fi cu toții sclavi”, explică un lider P3. Se pare că evreii se răzvrătesc în sfârșit împotriva stăpânilor lor satanici khazarii, după milenii de sclavie.
Armata turcă, rusă, siriană, saudită, egipteană și iordaniană oferă ajutorul poporului israelian pentru a-și elibera țara, potrivit mai multor surse.
Guvernul japonez deschide acum o investigație asupra Fukushima, precum și asupra recentei tentative de ucidere în masă prin vaccin de către guvernul sclavagist controlat de KM. Richard Armitage, Rahm Emanuel, Henry Kissinger și alți agenți Rothschild/Rockefeller de top din Japonia vor fi acuzați în aceste incidente de crimă în masă, precum și în asasinarea fostului prim-ministru Shinzo Abe.
Guvernul chinez și-a dat în sfârșit seama că focarul de Covid din China este direct legat de lansarea 5G, potrivit surselor Societății Secrete din Asia. Ei spun că guvernul chinez a abordat acum această problemă.
De aceea, în locuri precum Wuhan vezi mulțimi uriașe adunându-se în public pentru a sărbători Anul Nou Chinezesc. Anul iepurelui este, în mod tradițional, un an al fertilității, prosperității și norocului.
Asiaticii au fost, de asemenea, informați că atacurile electromagnetice 5G sunt legate de sateliți și de instalațiile HAARP, spun surse NSA. Snowden dezvăluie Agenda globală de asasinare cu HAARP. Aceste instalații sunt acum demolate în locuri precum Brazilia, China și Israel.’’

Mihai T.
Sursa: IonCoja.ro

NOTA
O știre de ultima oră susține unele informații din articol – rușii scot la conducerea operațiunilor din Ucraina elita armatei. Ministrul apărării al Federaţiei Ruse, Serghei Şoigu, a făcut miercuri noi numiri la conducerea „operaţiunii militare speciale” din Ucraina, informează Reuters şi TASS.
Comandant al Forţelor armate combinate care luptă în Ucraina a fost numit şeful Statului Major rus, generalul Valeri Gherasimov, iar adjuncţi ai săi au fost numiţi comandantul Forţelor Aerospaţiale ruse generalul Serghei Surovikin, comandantul Forţelor Terestre generalul Oleg Saliukov, precum şi şeful-adjunct al Statului Major al armatei ruse, general-locotenentul Aleksii Kim, a precizat Ministerul Apărării rus.
Potrivit ministerului rus, decizia privind majorarea nivelului de conducere al „operaţiunii militare speciale” din Ucraina este legată de „extinderea anvergurii obiectivelor vizate, necesitatea organizării unei cooperări mai strânse între tipurile de trupe ale forţelor armate, precum şi de majorarea calităţii tuturor formelor de aprovizionare şi a eficienţei conducerii” acestor forţe. Să sperăm că va evitată o confruntare directă NATO – Rusia.(V.T.)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.