Dosarul Regelui Charles al III-lea. Dezvăluiri din spatele zidului palatului

Dosarul Regelui Charles al III-lea. Dezvăluiri din spatele zidului palatului

1 309

Dosarul regelui Charles al III-lea documentează o imagine complet diferită de cea prezentată de mass media. Acestea transmit milioanelor de telespectatori din întreaga lume, ca să spunem așa, impresia unei lumi iluzorii regale prin intermediul unei încoronări puse în scenă pompos și estompează realitatea din spatele zidurilor palatelor magnifice. Cum este posibil ca un simpatizant al pedofiliei și potențial ucigaș plătit să fie încoronat rege și să nu existe niciun protest?

În 6 mai 2023, Charles al III-lea a fost încoronat ca și rege al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord cât și al altor 14 state suverane. De asemenea, el devine șeful Commonwealth-ului Națiunilor, format din 56 de state și șeful laic al Bisericii Anglicane al Angliei. Charles al III-lea are deja 74 de ani. În istoria Marii Britanii, niciun rege nu a fost mai în vârstă în momentul încoronării sale.
Nenumărate posturi de televiziune din întreaga lume, relatează despre această ceremonie. În timp ce camerele de luat vederi ale mass-mediei se concentrează pe farmecul și fastul acestui eveniment, acest documentar își propune să deschidă un dosar alcătuit din cinci părți, care arată o față foarte diferită a regelui Charles al III-lea, aceasta fiind în mare parte ținută sub tăcere de mass-media.

Acest documentar scoate la lumină fundaluri șocante (https://www.kla.tv/#sendung-verbreiten-25987 ):
I. Regele Charles al III-lea și proprietățile sale
Ca moștenitor al tronului reginei Elisabeta a II-a, regele Charles al III-lea moștenește o avere uriașă. În mod normal, el ar trebui să plătească impozit pe moștenire ca orice alt britanic. Cu toate acestea, Charles este scutit de impozitul pe moștenire în baza unui acord încheiat în 1993 cu guvernul de John Major. Iată o scurtă trecere în revistă a posesiunilor lui Charles al III-lea, sau mai degrabă al Imperiului Britanic a lui:
1. Proprietatea funciară
Prin moartea mamei sale, Charles a devenit cel mai mare proprietar de terenuri de pe glob, deoarece Coroana britanică deține o suprafață înregistrată de peste 2,5 miliarde de hectare în Australia, Noua Zeelandă, Irlanda de Nord, Canada, Marea Britanie și Insulele Malvine. Aceasta reprezintă mai mult de 1/6 din întreaga suprafață a pământului sau de 75 de ori din suprafața Germaniei.
2. Ducatele și propietățile de la țară:
Charles deține ducatele din Lancester și din Cornwall, care includ proprietățile în cele mai scumpe zone ale Londrei. În plus, el are în prezent peste 300 de reședințe, inclusiv castele și palate precum și Palatul Buckingham, Castelul Windsor, Palatul Kensington, Palatul St James, Castelul Balmoral din Scoția și Sandringham din Norfolk.
3. Subsolul marin britanic:
Coroana controlează aproape tot subsolul marin și jumătate din coasta maritimă din jurul Regatului Unit. Valoarea este estimată la peste 100 de miliarde de dolari americani.
4 Moștenirea Coroanei
The Crown Estate” (Moștenirea Coroanei) ea este una dintre cele mai mari grupuri imobiliare din lume. Aceasta gestionează proprietățile imobiliare și funciare ale familiei regale și transferă în fiecare an 25% din profiturile sale direct în visteria monarhului. Numai în 2020, compania a obținut un profit de 420 de milioane de euro. Familia regală a primit aproximativ 100 de milioane de euro, din această sumă.
5. Pietre prețioase
Coroana britanică deține cea mai mare colecție de bijuterii din lume. Bijuteriile Coroanei sunt formate din peste 140 de piese.
Întreaga colecție este formată din 23.578 de pietre prețioase, printre care Cullinan I, cel mai mare diamant șlefuit din lume, cu o valoare estimată la aproximativ 440 de milioane de euro, și diamantul Koh-i-Noor, a cărui valoare este estimată la min. 1 miliard de euro.
Pentru a nu fi nevoită să își dezvăluie imensa avere privată, dar pentru a putea continua să o ascundă de public, regina a convins guvernul să modifice în consecință un proiect de lege planificat. Acest lucru a fost relatat de cotidianul „Sun” în februarie 2021, citând documente descoperite de „The Guardian”.
O privire asupra istoriei Imperiului Britanic aruncă o umbră foarte întunecată asupra acestei bogății gigantice a regelui Charles al III-lea, pe care „strămoșii săi regali” au furat-o de multe ori cu forța și cu vărsare de sânge. Valoarea coroanei se bazează în mare parte pe jefuirea resurselor minerale din țările sărace de origine.
Strămoșii lui Carol al III-lea au fost profund implicați în comerțul cu sclavi în secolele al XVII-lea și al XVIII-lea. Un document din 1689, de exemplu, arată că acțiunile Companiei Regale Africane, care erau active în comerțul cu sclavi, au fost transferate regelui William al III-lea.
Prin urmare, aristocrația britanică a profitat fără scrupule chiar și prin tranzacționarea acțiunilor în domeniul sclaviei. Potrivit calculelor istoricului David Richardson, navele britanice au transportat cel puțin 3,4 milioane de prizonieri africani în America.
Pe fundalul acestei bogății dobândite în mod criminal, încoronarea pompoasă a regelui Charles al III-lea pare o palmă dată oricărui „cetățean obișnuit” care trebuie să-și câștige pâinea de zi cu zi, prin muncă și sârguință!

II Regele Charles al III-lea și multiplele interconexiuni ale familiei regale
1 Interconexiunile FEM ale lui Charles al III-lea cu FEM. Diverși comentatori relatează că „Proiectul Marii Resetări” nu a fost lansat inițial de Klaus Schwab, ci de actualul rege Charles al III-lea. Charles a fost cel care a lansat oficial proiectul la 3 iunie 2020 cu tweetul #TheGreatReset și a devenit patronul oficial. A fost Klaus Schwab doar un executant al ordinelor regelui Charles al III-lea?
Acest lucru este indicat și de vizita lui Charles la Forumul Economic Mondial de la Davos în ianuarie 2020. Deja acolo, Charles a pledat în mod specific pentru o parte din Marea Resetare, protecția climei sau așa-numitul „Green Deal”.
Cu toate acestea, un reportaj din Byline Times din 4 octombrie 2021 dezvăluie fără milă adevăratele motive ale sale: Charles însuși este, fără îndoială, cel mai mare beneficiar al agendei sale verzi. Deoarece coroana britanică deține părți mari din solul marin, profituri gigantice ajung în buzunarele monarhului cu fiecare parc eolian care este construit în larg.

King Charles's Coronation Crown - A Brief History of St. Edward's Crown

În cele din urmă, această „protecție ipocrită a climei” pompează profiturile rezultate din creșterea costurilor energiei direct în buzunarele bogaților. Este o mașinărie sofisticată de redistribuire a banilor, în care populația devine din ce în ce mai săracă.
2. Interconexiunile cu francmasoneria Coroana britanică a fost strâns implicată cu Francmasoneria timp de secole. Deja Regele Edward al VII-lea ( 1910) și, de asemenea, Regele George al VI-lea ( 1952), tatăl Elisabetei a II-a, au fost francmasoni de grad superior.
Regina Elisabeta a II-a, mama lui Charles, nu numai că a fost marea patroană a francmasoneriei, dar a prezidat și Ordinul Diagonalei, organismul de conducere al francmasonilor din întreaga lume.
Din 2022, Regele Carol al III-lea prezidează Ordinul Jartierei (decorație engleză).
Acest Ordin controlează restul francmasoneriei prin intermediul Marilor Loji din Anglia și le folosește pentru a se infiltra în toate aspectele societății. Ca o distincție specială, regele poate, de asemenea, să înnobileze ca drept de cavaler, pe civili și ca ofițeri pe militari merituoși.
Coroana britanică îi folosește, de asemenea, pe acești Cavaleri ai Coroanei ca agenți care jură credință Casei de Windsor și primesc în schimb putere și bogăție.
Printre cavalerii Coroanei britanice se numără:
– membri ai Casei britanice Rothschild,
– fostul președinte american Ronald Reagan,
– fostul secretar de stat american Henry Kissinger,
– Bill Gates,
– fostul președinte al FED Alan Greenspan,
– fostul primar al New York-ului Rudi Giuliani,
– omul de afaceri și politicianul american Michael Bloomberg,
– regizorul de film Steven Spielberg,
– generalul armatei americane Wesley Clark,
– pedofilul Jimmy Savile, fost prezentator al BBC.
Legăturile sale strânse cu cercurile bogate ale francmasoneriei și rolul său de lider în Marea Resetare, care urmărește ca oamenii să nu mai posedeze nimic, arată acest lucru: Regele Charles nu poate fi preocupat de bunăstarea poporului! III Regele Charles al III-lea și scandalurile sale financiare Deși membrilor familiei regale le este interzis să accepte bani lichizi din cauza regulilor privind politica de donații regale, Charles a fost implicat în numeroase „scandaluri cu bani lichizi”:
– În iunie 2022, a acceptat o valiză plină cu 1 milion de euro de la un șeic miliardar din Qatar. El nu ar fi trebuit să accepte niciodată banii, chiar dacă se presupune că erau destinați unei organizații de caritate.
– În total, între 2011 și 2015 Charles ar fi primit 3 milioane de euro în numerar pentru Fundația de caritate a Prințului de Wales de la controversatul șeic Hamad Bin Jassim Bin Jaber Al Thani, fostul prim-ministru al Qatarului. Ceea ce este bizar este faptul că o parte din bani erau ascunși în pungi de cumpărături. Șeicul a fost numit și „omul care a cumpărat Londra”.
– Deja în 2013, Charles acceptase o donație de 1 milion de lire sterline [aproximativ 1,19 milioane de euro] de la frații vitregi ai lui Osama bin Laden, contrar sfatului consilierilor lui.
– Michael Fawcett, un confident apropiat al lui Charles, a fost nevoit să demisioneze din funcția de director executiv al Fundației sale, în urma unui scandal legat de „bani pentru onoruri”. În urma unei donații de banii în numerar, Fawcett a promis că va ajuta un om de afaceri saudit, să obțină atât cetățenia britanică, cât și titlul de cavaler. Aceste exemple arată în mod impresionant cât de nechibzuit este Charles cu donațiile în bani.
Este clar că nu este demn de încredere!

IV. Regele Carol al III-lea și moartea misterioasă a Dianei
1. Presimțirile prințesei Diana
La 28 august 1996, căsătoria lui Charles și a Dianei a fost oficial divorțată. În mod oficial la 28 august 1996 a avut loc divorțul dintre Charles și Diana. Aproximativ un an mai târziu, la 31 august 1997, Diana a murit în urma unui accident de circulație la Paris. Foarte remarcabile sunt următoarele declarații ale Dianei: „Dacă mi se întâmplă ceva, puteți fi siguri că prințul Philip, cu ajutorul serviciilor secrete, este vinovatul.”
Cu 10 luni înainte de moartea sa, Diana îi înmânează majordomului ei Paul Burrell o scrisoare scrisă de mână, publicată de Daily Mirror în 2003. Ea a scris: „Această etapă din viața mea este cea mai periculoasă. Soțul meu plănuiește un accident cu mașina mea”. Încă din octombrie 1995, Diana s-a destăinuit avocatului ei Victor Mishcon și i-a dezvăluit că Charles plănuia să o ucidă printr-un accident de mașină aranjat. Însemnările au devenit cunoscute sub numele de nota Mishcon.

Princess Diana and Prince Charles' Wedding Day Secrets

2. Neconcordanțe grave la locul accidentului.
– Medicul de urgență, Dr. Frederic Mailliez, s-a aflat „întâmplător” în apropiere și a ajuns la două minute după accident, la ora 0.25. Cu toate acestea, în ambulanța sa de urgență nu existau suficiente echipamente medicale. El a chemat pompierii și i-a direcționat către un loc fals al accidentului. Ulterior, el a dat numeroase declarații contradictorii. La sosirea pompierilor, el a părăsit foarte repede locul accidentului.
– Ambulanța medicală nu a ajuns decât la ora 0.40 și a avut nevoie de 12 minute pentru a parcurge un drum de 2,3 km. Acest lucru corespunde unei viteze medii de aproximativ 17 kilometri pe oră. Medicii de pe ambulanță au făcut greșeli inexplicabile.
– Prințesa Diana a ajuns la spital abia la ora 2.06, aproximativ o oră și jumătate mai târziu. În mod ciudat, ambulanța nu s-a deplasat până la cel mai apropiat spital și doar cu o viteză medie de aproximativ 17 kilometri pe oră. În mod inexplicabil, ambulanța s-a oprit din nou timp de 5 minute, cu 500 de metri înainte de sosire. La scurt timp după ce a ajuns, ambulanța la spital, Diana a murit. Dr. Michael Bade, șeful departamentului de patologie medico-legală din cadrul poliției statului New York, a declarat: „La acest tip de rănire, factorul timp este de o importanță crucială. În SUA, întârzierea ducerii Dianei la spital, ar fi fost o gravă neglijență profesională. Nu există nicio scuză pentru asta”.
John Morgan a investigat intensiv cu privire la moartea Dianei și a scris cartea „The Paris London Connection”. Pentru el există o singură concluzie: Diana a fost ucisă printr-o operațiune a serviciilor secrete! Acest lucru ridică o întrebare serioasă: Va fi încoronat regele în 6 mai 2023, un ucigaș plătit?

V. Regele Charles al III-lea și interconexiunile pedofile ale familiei regale
1. Prietenia lui Charles cu cel mai mare infractor sexual din Marea Britanie Fostul prezentator al postului BBC Jimmy Savile, care a murit în 2011, a fost „cel mai rău infractor sexual din istoria țării”, potrivit cu Scotland Yard. Încă din 1961, au existat primele investigații ale poliției privind abuzurile sexuale asupra minorilor.
Investigațiile ulterioare au dezvăluit că, timp de 40 de ani, acesta a abuzat cel puțin 500 de fete și băieți, unii dintre ei având doar doi ani. Numărul cazurilor neraportate, este probabil mult mai mare! Peter Watt, directorul organizației caritabile britanice pentru protecția copilului NSPCC, a declarat: „Avem de-a face cu cineva care nu a ratat nicio ocazie de a găsi victime vulnerabile și de a abuza de ele”.
Prințesa Diana credea că Savile este nebun și i-a mărturisit unei prietene, că nici măcar ea nu putea face nimic împotriva acestuia, fiindcă acesta avea foarte des acces la casa regală. Cum este posibil ca Charles să îl numească pe acest abuzator de copii, ca pe cel mai bun prieten al său, și să mențină o relație foarte apropiată cu el și chiar să îl pună pe lista de posibili nași pentru fiul său Harry?
Regina a încununat acest scandal incredibil, când la propus pe Savile, ca și Cavaler al Coroanei. Având în vedere interogatoriile repetate ale poliției pentru abuz asupra copiilor, este complet absurd ca Charles sau chiar regina să nu fi știut despre viața sa dublă. De asemenea, BBC a mușamalizat practicile lui Savile și a împiedicat difuzarea unui raport de investigație în decembrie 2011.
După ce scandalul privind fostul prezentator BBC a devenit oricum public, și alte personalități de rang înalt, de exemplu fostul prim-ministru Edward Heath și fostul ministru de interne Leon Brittan – ca într-un efect de domino – au fost, de asemenea, suspectați serios de abuzuri asupra copiilor. Acest lucru sugerează că Savile procura copii pentru cei bogați, celebrități și politicieni, posibil chiar și pentru familia regală. Acest lucru ar explica, de asemenea, modul în care și-a putut finanța el stilul său de viață desfrânat.
În ciuda cercetărilor intense, nu s-a găsit încă niciun raport care să dovedească faptul că Regele Charles al III-lea ar fi condamnat fără compromisuri practicile sexuale atroce, detestabil respingătoare ale lui Savile, care au fost dezvăluite acum și că s-ar fi distanțat de Savile.
2. Charles al III-lea l-a susținut pe episcopul pedofil Peter Ball!
Charles a fost, de asemenea, prieten apropiat cu episcopul pedofil Peter Ball, care a abuzat adolescenți și tineri pe o perioadă de 30 de ani.
Când a fost acuzat pentru prima dată și arestat în 1992, Charles și-a folosit influența pentru a-l proteja. Cu ajutorul lui Charles, acesta a fost eliberat și a putut să-și continue abuzurile timp de mulți ani. Ball a putut fi în cele din urmă condamnat legal pentru abuz, viol și tortură abia în 2015. Astfel, Charles a fost complice cu victimele abuzurilor, deoarece Ball s-a simțit de neatins prin mijlocirea lui Charles și a continuat crimele oribile fără control după 1992. Ball a fost chiar invitat de onoare la nunta lui Charles și a Camillei în 2005!
3 Familia regală și rețeaua de pedofilie a lui Jeffrey Epstein
Prințul Andrew, fratele lui Charles, a fost legat de rețeaua de trafic de pedofilie sexuală a infractorului sexual american condamnat Jeffrey Epstein, din cauza prieteniei sale de lungă durată cu acesta din urmă. Rețeaua a plasat minori în special la celebrități proeminente. Potrivit „Daily Mail”, Epstein i-ar fi procurat lui Andrew și pe americana Virginia Giuffre, care era încă minoră la acea vreme. Cei doi s-ar fi întâlnit pe „insula pedofilă” a lui Epstein din Caraibe. Giuffre îl acuză pe prinț, că a abuzat-o sexual de mai multe ori. Doar cu milioanele de euro de la Charles și de la regină a reușit el să cumpere o cale de scăpare din scandalul abuzurilor.

How Rich Is King Charles III? Inside The New Monarch's Outrageous Fortune

Presupusa sinucidere a lui Epstein cu puțin timp înainte de un nou proces ridică multe întrebări. Epstein a instalat camere ascunse pe proprietățile sale pentru a înregistra infracțiunile comise de celebrități cu fete minore, pentru a putea să îi șantajeze. Ceea ce este izbitor, este faptul că același model ca și în cazul rețelei de pedofilie Jimmy Savile este evident aici: Numeroase personalități înalte publice, sunt în mod clar, implicate adânc în mlaștina pedofiliei.
Acest lucru le face vulnerabile la șantaj. Sub această presiune, aceștia acoperă cartelurile de infractori sexuali, în virtutea poziției lor sociale înalte. Aceștia procură copii pentru abuzuri pe scară largă. Acest lucru explică, de asemenea, de ce anume, conform statisticilor oficiale, mii de copii sunt dați dispăruți în fiecare an și nu mai apar niciodată.
Potrivit cercetărilor efectuate de publicistul britanic David Icke, mulți dintre acești copii sunt uciși după ce au fost abuzați, astfel încât personajele importante să nu fie demascate ca făptuitori și nici ca cartelurile de crime sexuale să nu fie demascate.
Charles și familia regală au întreținut cele mai apropiate relații, timp de mulți ani, cu cei mai mari criminali care au violat, torturat și abuzat copii nevinovați, minori! Întrebarea inevitabilă care trebuie pusă acum nu este dacă familia regală a fost atât de naivă încât nici măcar nu a observat, ci: Au fost Charles sau respectiv familia regală direct implicați în aceste crime oribile?
Cazul Regelui Charles al III-lea documentează o imagine complet diferită de cea prezentată de mass media. Acestea transmit milioanelor de telespectatori din întreaga lume, ca să spunem așa, iluzia unei lumi regale de iluzii, prin intermediul unei încoronări puse în scenă pompos și estompează realitatea din spatele zidurilor palatelor magnifice.
Cum este posibil ca un simpatizant al pedofiliei și potențial ucigaș plătit să fie încoronat rege și să nu existe niciun strigăt de protest?
Ajutați, așadar, și dumneavoastră să faceți cunoscut, pe toate căile posibile, istoricul șocant al „Dosarului Charles al III-lea” ultrasecret!
Informați pe cât mai mulți dintre cunoscuții dumneavoastră prin e-mail sau WhatsApp. Postați videoclipul (https://www.kla.tv/#sendung-verbreiten-25987) pe Facebook sau încărcați părți din acest videoclip pe Tiktok!

Sursa: www.kla.tv/

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.