Lovitura sub centură

Lovitura sub centură

1 142

Se spune că pentru a distruge un popor este suficient să-i distrugi cultura sa tradițională. E adevărat. Însă, pentru a distruge întreaga societate, este nevoie să distrugi sensul de moralitate…
Trebuie să ștergi granițele dintre bine și rău. În felul acesta poți debusola fiecare individ în parte și poți arunca întreaga societate în haos…
Voi de ce credeți că vorbesc apostolii Noii Ordini Mondiale despre „marea resetare”, huh? O societate stabilă nu poate fi resetată… însă una deja prăbușită, da!
Planul de resetare a societății umane a început cu mult timp în urmă. Însă atacul asupra moralității s-a intensificat în ultimii câțiva zeci de ani, odată cu dezvoltarea mass-mediei.
Încet și sigur, a fost picurată în mintea oamenilor otrava decadenței. Încă de când ești copil mic tu vezi desene animate în care sunt promovate comportamente îndoielnice sau chiar deviante.
Să luăm un exemplu la întâmplare, vreți?
Voi credeți că faimoasa serie de desene animate Tom & Jerry este inofensivă, nu-i așa? I
a să vedem noi: cu ce se ocupă Jerry? Păi… fură mâncare și diferite obiecte, provoacă mizerie și distrugeri, etc. Și asta încă nu-i nimic. Jerry cel puțin era isteț.
Cele mai recente personaje sunt, în plus, de-a dreptul idioate, iar uneori chiar frizează perversiunea. Noile serii de desene animate glorifică imbecilitatea și comportamentul deviant. Cu „valorile” astea cresc copii noștri.
Apoi încep să asculte muzică și să vadă filme… despre cum să-ți trăiești din plin viața. Sexualitatea „liberă”, alcoolul și drogurile sunt ridicate la rang de valori indiscutabile.
I-am lăsat pe copii noștrii să asculte și să se uite la toate porcăriile astea, iar acum ne mirăm că societatea a devenit decadentă. Nici nu-i de mirare.
Otrava picurată de către mass-media în subconștientul lor fragil îi intoxică lent. Și chiar dacă tu îți crești copilul cu atenție, ceea ce este extrem de dificil, nu vei face decât să îl faci un marginalizat.
Cum își va găsi el locul – la o petrecere, de exemplu – printre colegii săi beți, drogați sau dezmățați?
Cum își va găsi un băiat cu principii de viață solide o parteneră printre fetele care și-au „trăit viața” și poate că acum au și unul sau mai mulți plozi agățați de gât?
Valabil și pentru fetele de treabă… este aproape imposibil să-și găsească un partener printre alcoolici, drogați și afemeiați.
Și apoi, mediul în care trăiești te influențează, fie că tu vrei sau nu. Văzând ceea ce se întâmplă în jurul tău, fără să-ți dai seama începi să crezi că așa e bine. Aruncă un fruct sănătos într-o ladă cu fructe stricate… și, mai devreme sau mai târziu, va sfârși și acesta tot stricat. E doar o chestiune de timp…
Vedeți voi, mass-media ne-a dat la toți o lovitură sub centură. Cei mai mulți dintre noi nu am văzut-o venind și nici n-am anticipat-o. Dezmățul și prostia au fost cultivate cu grijă și insistență de către mass-media, în timp ce noi nu am băgat de seamă.
Multe filme au eroi care beau, se droghează sau se culcă cu oricine…
Multe melodii au texte despre alcool, droguri sau sex. Iar noi ne mirăm acum ca proștii că societatea noastră se duce dracu’… Se duce dracu’ la propriu! Pentru că, din spatele acestei strategii mass-media, Diavolul rânjește satisfăcut…
Unii dintre noi suntem echipați cu un sens moral interior, care ne face imuni la această decadență, însă cei mai mulți indivizi sunt lipsiți de apărare.
Mai ales copii și tinerii. Iar odată ce aceștia apucă să-și definească un set de valori în rezonanță cu principiile otrăvite sugerate de către mass-media… sunt foarte puține șanse ca ei să-și mai revină. Întocmai ca în cazul unui luptător care a primit o lovitură devastatoare sub centură…

Autor: Artin Side
Sursa: facebook.com

COMENTARII

  1. feminismul , filmele feministe , pentru mine sint greu de urmarit . bineinteles ca principalul izvor este holywood-ul dar s-a intins pecinginea si la restul occidentului , la Canada nu mai vorbesc . ce barbat poate urmari scene in care femeile conduc in situatii greu de imaginat , generali de armata , agentii de spionaj , in plus sint batuti de femei si joaca mai tot rolul personajului negativ , barbatii sint raul intruchipat si in special daca sint albi ..s-a ajuns ca un sarut , ma refer la cazul Rubyales sa fie tratat ca o crima . mereu ma intreb pina unde se merge cu resetarea asta si vad ca apar mereu alte bizarerii . Shakespeare , rasist si interzis in scoli ? da ! in sua bineinteles !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.