Senatorul PSD, Marius Dunca, apără darul de la nunți

Senatorul PSD, Marius Dunca, apără darul de la nunți

0 94

Președintele PSD Brașov, senatorul Marius Dunca, a intrat ca de obicei în siajul lui Ciolacu, șeful său de partid, preluând una din clarificările emise în eter de primul ministru, și anume aceea că guvernul nu se va atinge cu măsuri de fiscalitate de darul nuntașilor.
Asta, desigur având în vedere că la ei la partid printre mandarinii social-democrați, ca și la liberali, se petrec nunți gigantești, unde se strâng daruri colosale, care ar fi păcat de impozitat, apreciază liderii partidului.
Copiilor acestora le vine și lor sorocul pentru măritiș într-un final și cum să plece în viață așa, impozitați din prima?
De regulă la aceste nunți interne cu circuit închis ale PSD, ca și ale PNL, grosul darului de nuntă pe cap de nuntaș furajat vine de la clientela politică, abonată la lucrări pe bani publici gestionate de mandarinii pesediști/liberali, locali, județeni sau centrali.
Un asemenea dar, variază de la 500 de euro pentru cei mai nevoiași nuntași, la sute de mii de euro pentru cei mai barosani, patroni de companii prospere pe banii publici, aceste sume imense date ca dar de nuntă disimulând de multe ori o șpagă datorată părinților progeniturilor pesediste/liberale încățelite pe viață, sau nu, prin nunta respectivă.
Nu este clar totuși dacă PSD va impozita banii din dedicațiile maneliștilor invitați pe la nunți, știută fiind relația de frățietate a pesediștilor cu maneliștii, cu manelele și cocalarii.
Nu că liberallii ar fi mai breji!

Dunca apără dreptul mirilor, dar păstrează o tăcere suspectă în cazul Buzatu
Marius Dunca a fost surprins recent de arestarea pentru evaziune fiscală, înșelătorie și spălare de bani a apropiatului său milionarul Călin Donca, implicat în nenumărate blestemății cu fraude și înșelătorii de zeci de milioane de dolari. Acesta inventase un sistem piramidal, de data aceasta cu bitcoin-uri, prin care a prostit sute de păgubiți exact precum Caritas-ul odinioară. Și atunci, ca și acum în cazul lui Buzatu de la Vaslui, păstrează o tăcere suspectă evitând copierea poziției ferme arătate de șeful său, Marcel Ciolacu.
Dar să dăm cep lozincărelii infantile deversate cu majuscule și caractere îngroșate pe Facebook de brașoveanul Dunca:
„Darul de la nunți și botezuri NU SE IMPOZITEAZĂ!!!
Această informație potrivit căreia pachetul de măsuri propus de către Guvernul României pentru echilibrarea bugetară cuprinde și impozitarea darului de la nunți și botezuri are darul de a genera confuzie.
NU, NU se impoziteaza darul de la nunti si botezuri.
NICIODATA NU S-A DISCUTAT ASA CEVA!”

Ca disperarea e mare pentru ca premierul Marcel Ciolacu si PSD repun Romania pe roate(sic! Și DNA l-a pus pe Buzatu pe roate, l-a tras pe roată mai bine zis! N.n.), pot intelege…
Dar sa scoti pe piata aberatii menite doar sa agite lumea si sa induca tensiuni in societate doar de dragul procentelor electorale, asta nu pot sa pricep.
NU mai speriati oamenii degeaba! V-ati batut suficient joc de ei in guvernarea de dreapta!!!” a încheiat Marius Dunca chiuind patetica și primitiva sa postare pe contul de socializare. Fără cuvinte!

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.