Mafie! Peste tot mafioți! Conducerea Statului Eșuat o mafie instituționalizată!

Mafie! Peste tot mafioți! Conducerea Statului Eșuat o mafie instituționalizată!

0 122

Știu că românul nu vrea să creadă, dar suntem conduși de o organizație criminală transpartinică, partidele aflate la guvernare spoliază un popor de resurse vitale, omorându-și semenii, nu cu gloanțe de kalașnikov, ci prin mizerie, sărăcie, boală, analfabetism în timp ce capii lor duc o viață de huzur.
Nu, nu se poate face cumpărături pentru o săptămână cu o sută de lei, domnule prim-ministru.
Mafia lor au penetrat absolut tot, de la judecători, procurori, la polițiști, servici de securitare, CCR, BNR, ANI, Autoritate Electorală, tot.
Un judecător prins, din întâmplare, cu 6 milioane de euro pe care nu le poate justifica, e mizilic, reprezintă doar vârful aisbergului.
Nu îi deranjează nimeni când fură, și-au cumpărat aproape toată presa, toate televiziunile.
Au pervertit un popor care se luptă să creadă că ce avem este democrație și că ele sunt partide onorabile care încă merită votate.
Vedem în Israel ce se întâmplă când democrația este siluită și radicalii și corupții ajung să conducă, statul slăbește, devine vulnerabil.
La noi statul deja este eșuat, mă mir cum mai funcționăm, mă mir cum totusi cei care mai suntem încă aici putem să ne trăim viața în mica noastră bulă, ca o normalitate, fără să realizăm, ca de fapt suntem niște sclavi pe plantația unor mafioți.
Haide eliberați-vă, luați pastila roșie! ca să scăpați de iluzia că ce aveți este realitatea, că sunteți în control, nu, nu sunteți.
Pentru mine este o enigmă cum cei mai mulți dintre noi, oameni cu cariere, cu studii, stau inerți, refuză să acționeze, nu, nu vine nimeni să ne salveze și nu, nu sint partide onorabile, sunt o mafie, care câștigă tot mai mult teren, cu tot mai multă putere, alimentată de nepăsarea noastră.

Autor: Florin Bănuță
Sursa: facebook.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.