Donald Trump validare oficială pentru un nou mandat

Donald Trump validare oficială pentru un nou mandat

0 64

Trump are susținere pentru candidatura la președinție de la conducerea republicană a Camerei
Fiecare lider republican din Parlament și-a exprimat în mod oficial sprijinul pentru candidatura lui Donald Trump la președinție în 2024.
În această săptămână, biciul majorității Camerei Tom Emmer jr.* (R-MN) l-a susținut pe Trump într-o declarație publicată pe X, fost Twitter. În declarație, Emmer a dezvăluit „politicile eșuate” ale lui Biden și a spus că Trump este „foarte clar”.
Democrații au spus clar că vor folosi toate instrumentele din arsenalul lor pentru a încerca să-l mențină pe Joe Biden și politicile lui eșuate la putere. Nu-i putem lăsa. Este timpul ca republicanii să se unească în spatele liderului clar al partidului nostru, motiv pentru care sunt mândru să-l susțin pe Donald J. Trump pentru președinte.”
Fostul președinte Trump i-a mulțumit lui Emmer printr-o postare Truth Social, scriind: „MULȚUMESC TOM, NU VOI LĂSA NICIODATĂ ȚARA NOASTRĂ!”
Liderul majorității Camerei, Steve Scalise** (R-LA), a publicat, de asemenea, o declarație săptămâna aceasta  pe X, fostul Twitter, in care îl susține pe Trump. În mod similar, Scalise a menționat și „politicile eșuate” ale lui Biden în declarația sa: „Sunt mândru să-l susțin pe Donald Trump pentru președinte în 2024 și aștept cu nerăbdare să lucrez cu președintele Trump și cu o Camera a Reprezentantilor  și un Senat republican pentru a lupta pentru acele familii care se luptă sub greutatea politicilor eșuate ale lui Biden”.
Aceste aprobări vin după ce un sondaj USA Today/Suffolk University publicat în ziua de Anul Nou a arătat că Trump este în prezent lider atât în rândul alegătorilor hispanici, cât și printre cei tineri.
Dintre alegătorii americani în general, Trump îl conduce pe Biden cu 39 la 37%, 17% preferând o terță opțiune. În plus, printre alegătorii de 35 de ani sau mai tineri, Trump îl conduce pe Biden cu 37 la 34%. Cu alegătorii hispanici, Trump îl conduce pe Biden cu 39 la 34%.
În 2020, Trump a primit 32% din voturile hispanicilor, în timp ce Biden a primit 65%.
Trump a primit 12% din sprijinul alegătorilor de culoare, aceeași sumă pe care a primit-o în timpul alegerilor din 2020. Biden, însă, a primit 64% din sprijinul alegătorilor de culoare, în scădere față de cei 87% pe care i-a primit la alegerile din 2020. Sondajul a fost realizat prin sondajul a 1.000 de alegători din SUA și a avut o marjă de eroare de 3,1%.

* Thomas Earl Emmer Jr. este un avocat și politician american care a ocupat funcția de „whip majoritar” în Camera Reprezentanților Statelor Unite din 2023. Membru al Partidului Republican, el a reprezentat al șaselea district al Congresului din Minnesota din 2015.
** Stephen Joseph Scalise este un politician american care a ocupat funcția de lider al majorității Camerei din 2023 și reprezentantul Statelor Unite pentru primul district al Congresului din Louisiana din 2008.
Membru al Partidului Republican, el a ocupat funcția de lider al majorității Camerei din 2014 până în 2019 și Camera. „Whip minoritar” 2019 – 2023.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.