Pentru noi – 2024 un an al ratărilor? Pentru ei, Iohannis,...

Pentru noi – 2024 un an al ratărilor? Pentru ei, Iohannis, Ciolacu, Ciucă, Simion, Danileț – NU!

1 63

Trebuie sa emit in e-factura. Nu pot.
Am trimis la ANAF datele pentru inregistrarea firmei in SPV în 21 decembrie.
Trebuia să primesc emailul de confirmare. Tot îl aștept. Nimic.
Am sunat. După îndelungi căutări am prins pe cineva la telefon care a zis că e foarte aglomerat, da’ mă sună el înapoi. Nimic. Acum telefonul respectiv e ocupat sau nu răspunde nimeni.
Stați liniștiți că suntem pregătiți zicea ministrul de Finanțe.

Băi la ce bullying este supus Cristi Danileț, nu-mi vine să cred!
Parcă bula mea e tovarășă cu Netejoru de la Inspecția Judiciară. De ce n-a mai stat să îi pună ciungă în păr gașca L. Savonea, de ce a dat bir cu fugiții? De ce nu stat să se lupte el cu statul de drept? El singur împotriva tuturor, în numele nostru, a celor care stăm pe FB și facem pseudojustiție. Apropo, de ce nu a rezovat Danileț problema pensiilor speciale înainte de a se pensiona? Urât din partea lui.
Chiar dacă era pus la munca se jos, trebuia să rabde și să se lupte cu infractorii, chiar dacă într-un sistem de justiție corect judecătorul ar fi trebuit să fie promovat și folosit la adevărata lui valoare. I s-a ajuns, nu mai poate, îi este silă, realizează că munca lui nu îi mai este apreciată.
Să renunțe la pensia specială, spun unii, da’ de ce, nu a muncit 25 ani pentru ea, schimbați sistemul, votați și modificați legea dacă e așa rea, înrolați-vă în politică și cereți voturile, altfel sunteți doar niște ipocriți.
Chiar dacă omul a zis că nu se va retrage dinn viața publică și că va presta pentru banii care îi va primi, tot nu e suficient, trebuie să fie un pic umilit, karateka în sus, kareteka în jos, chiar așa de orbiți de ură suntem, nu mai suntem raționali nici noi?

2024 un an al ratărilor?
4 rânduri de alegeri electorale ce vor fi câștigate de coaliția psd, aur, pnl și udmr, practic până în 2028 psd cu ai lui aliați vor face ce vor având 80% din Parlament.
Noi, ce vom face?
Vom cotiza la greu din veniturile noastre pentru nelegiuirile lor, de la 1 ian 2025 probabil ni se va smulge cu forcepsul 25% din tot ce cumpărăm, ca tva, pentru a acoperi dezmățul bugetar din anii ăștia.
Vor testa democrația pe care eu zic că încă o avem cu fel de fel de legi aberante, vor mai muri oameni în accidente, incendii sau din cauza corupției generalizate. Ni se va spune pe toate televiziunile că negrul e alb și îl vom adula pe Fratele cel Mare.
Sper să nu fie Georrge Simion acela! Mulți vor părăsi corabia, unii ca mine însă vor rămâne cu speranță că ce va urma va însemna o lecție pentru ca în 2028 să votăm cu cap și nu cu emoție.
Am spus-o mereu că trebuie să experimentăm răul la nivel de atomi ca să putem aprecia și dori disperat binele.

Autor: Florin Bănuță
Sursa: facebook.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.