Nu se mai termină rezerva de proști din vechea camarilă Scripcaru!

Nu se mai termină rezerva de proști din vechea camarilă Scripcaru!

2 81

Insignifiantul irelevant(sic!) înșurubat de fostul primar George Scripcaru în sinecura de la Agenția Metropolitană de Dezvoltare, o caracatiță birocratică ce a înghițit banii Brașovului și ai comunelor limitrofe pe diverse proiecte fantasmagorice, precum traseele metropolitane ale RATBv, șpăgi cu nemiluita și loaze de partid slugarnice lui Scripcaru în vremea când împărțea puterea politică cu Veștea la PNL, declară astăzi că este gata să candideze la șefia Consiliului Județean Brașov. Este vorba de unul numit Dragoș David (fost PD, PDL, PNL), care a fost și europarlamentar plătit degeaba să taie frunze la cățeii bruxellezi, care acuma rămâne fără coledzi.
Așa că s-a infiltrat și el într-un cotlon al unei caricaturi de partid numit PACE, al lui Beni-Oni Ardelean, hahalera națională care a făcut să se strice de râs o țară întreagă cu stupiditățile înșirate de acesta la ore de relativă și nu maximă audiență. Ăsta mai face parte din categoria haznalelor politicianiste de genul „Vino Oni pe conductă, Nu vin Bebe că e ruptă!”, care a demisionat din PNl pentru că până și printre deșeurile politice care conduc acest partid Oni Ardelean nu mai avea loc. Deh, au și deșeurile mândria lor! Și cum nu mai avea loc nici printre liberalii brașoveni după escamotarea în decor a fostului primar al Brașovului, David a decis că este momentul să împărtășească brașovenilor din prea-plinul puțului gândirii sale înaintate. Și le-a susurat în norișorul său de socializare că vrea nici mai mult nici mai puțin să construiască Spitalul Regional Brașov!

Lui Dragoș David i se învălmășesc haotic în minte spitale regionale, aeroporturi și infrastructuri de afaceri, ale sale bineînțeles
Care între noi fie vorba, la un miliard de euro cât costă nici Cresus, bogatul rege al Lidiei, n-ar putea acoperi costurile. Dar cum Facebook-ul suportă multe, ca și hârtia, nu-l doare gura să deformeze limba română și logica simplă și să arunce snoave în eter, doar-doar s-o găsi oarece loaze , ca și el, să-l creadă.
Problema este că la așa-numita Agenție de Dezvoltare a municipiului n-a putut ctitori nici o gheretă de portar ca lumea. I-a jecmănit doar pe primarii comunelor limitrofe și nu numai, care s-au înscris ca prostănacii edilitari în agenție doar pentru a fi jupuiți de banii localităților ilegal pentru ineficiența și pierderile financiare ale traseelor metropolitane ale RATBv.
Acu auzim cu consternare că vrea să lărgească programul Aeroportului Brașov-Ghimbav la 24 de ore pe zi, aspect cu care actuala conducere a CJ Brașov se luptă zadarnic de un an împotriva ROMATSA.
O altă petardă a lui Dragoș David, de aruncat în capul celor săraci cu duhul, care pot crede că Dragoș David o să rezolve ceva în acest sens. Mai vrea și educație modernizată și infrastructură de transport așijderea, dar și modernizarea „infrastructurii de afaceri”.
Probabil acelea ale sale, printr-o nouă găselniță de a stoarce șpăgi de la mușterii Consiliului Județean, una sofisticată așa cum lumea nu a mai văzut. La acest capitol îl credem în stare de inovare, pentru că sicofanții lui Scripcaru cu el însuși în capul bucatelor întotdeauna au manifestat ingeniozitate la acest capitol. Astfel încât nici Justiția nu i-a putut dovedi.
Îi urăm lui Dragoș David vânt din pupa, unul din acele cicloane care să-l arunce cu candidatura sa exact între Scyla și Caribda, adică între DNA și DGA.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.