Iohannis ținta unei bășcălii pesediste „democratice” – WK Iohannis să se autonumească...

Iohannis ținta unei bășcălii pesediste „democratice” – WK Iohannis să se autonumească director la SRI!

1 155

Văd că demisia lui Charles Michel iar a pus pe tapet viitorul loc de muncă al lui Iohannis: șef la Consiliul European.
Va fi sau nu va fi?
Nu știu să mai existe o țară în care următoarea slujbă a președintelui să consume atîtea energii, și asta de ani buni.
Nu ne preocupă ce face (de fapt, nu face) președintele, ne preocupă ce urmează să facă și unde.
La NATO, la CE, la PE, tot locuri înalte, de parcă ăia nu ar ști cît de competent e mutul nostru.
Așa că, dacă la posturile externe nu va avea acces decît în visele lui umede, ce-i rămîne lui Iohannis ca să nu devină pensionar de lux prea devreme?
Păi ar putea să se autodesemneze director la SRI, că și așa nu înțelege nimeni de ce ține postul ăla vacant cu război în preajmă și altertă teroristă maximă în toată Europa!…” a scris pe Facebook deputatul PSD Radu Cristescu.
Vă reamintim că pe 3 iulie „Eduard Hellvig a anunţat că renunţă la funcţia de director al Serviciului Român de Informaţii, susţinând că a discutat «deschis» pe această temă cu preşedintele Klaus Iohannis în ultimele săptămâni.” Imediat, în aceeași zi, comentatori, analiști, specialiști etc. au și început să-l împingă pe Helvig către candidatura la președinție…
Mișcarea cunoscută și sub denumirea de rocadă, deși decalată cu șase luni ar trebui validată imediat, așa cum spune deputatul Cristescu.
Odată această rocadă/manevra (autonumire) finalizată la conducerea SRI vom avea doi fizicieni. Unul director interimar, acum, generalul Răzvan Ionescu, de profesie fizician, fără meditații și colegul de binom tot cu fizica la baza dar cu meditații la greu. Iată ce rocadă se poate realiza și asta fără „ghinion”, pentru ei! Pentru noi ghinionul are vechime, ne-am obișnuit și cu ei lu cu ei.

Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.