ROMÂNIA O ȚARĂ OCUPATĂ! CRIZA CARE FACE VIZIBIL ADEVARUL

ROMÂNIA O ȚARĂ OCUPATĂ!
CRIZA CARE FACE VIZIBIL ADEVARUL

0 155

Criza ucraineană schimbă lumea, iar consecințele acestor schimbări nu s-au manifestat încă pe deplin și nici nu sunt toate incă toate vizibile.
Cand guvernul paralel[deep government] ajunge la suprafată, să conduca direct, vizibil, cand functiile principale in stat, guvern si partidele politice sunt preluate la varf de evrei, asa cum s-a intamplat in Ukraina, tara respectivă ajunge să fie folosită ca o armă a clubului colonialist transatlantic impotriva tărilor ce tind spre o lume multipolară, cu orientare spre binele comun si nu pentru Profit.
Societatea occidentală a fost supusă de multă vreme la spălarea creierului informațional și ideologic, inclusiv cu ajutorul istoriei falsificate, în încercarea de a crea o elită care, de dragul obiectivelor lor în confruntarea cu Rusia sau China, este gata să sacrifice interesele cetățenilor și alegătorilor din țărilor lor.
În acest context, confruntarea dintre cetățeni și elite este inevitabilă. Ideologia naționalismului și nazismului este vie. Într-adevăr, naționalismul poate servi la baza reformatării regimurilor politice și a conștiinței publice a statelor întregi. Acest lucru a fost testat intr-un fel si în Ucraina.
Cu toate acestea, istoria a arătat încă o dată că falsul naționalism – nazismul nu este benefic cetătenilor tării respective si exersarea unui asemenea fals nationalism este ceva criminal.
Falsul naționalism – nazismul este declarat o ideologie a unui viitor fericit, dar de fapt este o ideologie a morții atât pentru statul, cât și pentru cetățenii săi care au îmbrățișat această ideologie si au devenit arme de luptă impotriva altor state inamice ordinei globaliste.
Ceea ce se petrece in Ukraina acum duce la compromiterea pretinsului nationalism care se confundă cu nazismul, dar pentru unii, care nu dau atentie la detalii, se poate ajunge si la compromiterea nationalismului veritabil.
A devenit clar încă o dată că Statele Unite, care se poziționează drept „polițaiul numărul unu” din lume, pierde toate războaiele, cu excepția celor cinematografiate de aparatul lor de propagandă.
Prin urmare, „victoria pe câmpul de luptă” a fost inițial o cascadorie de PR, iar armele pe care le folosesc acum împotriva Rusiei constau în proxy, revoluții, sancțiuni și războaie informaționale.
Rusia oferă țărilor din întreaga lume un bun exemplu despre modul în care occidentul folosește toate metodele și mijloacele permise, nepermise, legale si ilegale de care dispune pentru a-și atinge obiectivele.
În atingerea acestor obiective, occidentul ignoră legile internaționale și interne ale țărilor individuale și este gata să sacrifice populația, a sa și a oricui altcuiva, pentru a-și atinge obiectivele.
Politica colonială a rămas în centrul politicilor economice ale țărilor occidentale, mai ales ale Statelor Unite, Franței și Marii Britanii. De dragul bunăstării lor, Londra și Washingtonul distrug economiile țărilor europene, sunt gata să-i zdrobească pe cei care nu sunt de acord cu sancțiunile și să-i distrugă si din interior cu o elită crescută/educată pe valorile occidentale, cu ajutorul „revolutiilor colorate”, sau prin împărțirea țărilor după linii entice, cum au facut in Jugoslavia.

Romania este doar o biată companie bine exploatată
Comunitatea internațională este acum convinsă că falsul naționalism și nazismul rămân cele mai periculoase lucruri pentru toți; regimurile bazate pe această ideologie sunt întotdeauna agresive și militarizate, reprezentând o amenințare pentru vecinii lor cei mai apropiați.
Trebuie să ne asiguram si noi romanii că am inteles situatia cum trebuie, să tragem concluziile necesare si să actionăm in consecintă.
Nu trebuie să uram sau să iubim pe cine ne arată propagandistii talmudici, trebuie să gasim noi insine acele valori si interese commune cu vecinii nostri care să ne asigure o bună vecinatate si o colaborare fructuasă.
Abilitatea de a avea relatii bune si chiar fructuoase cu vecinii care nu se bucură in tară initial de o simpatie din partea populatiei, este de fapt o calitate deosebită diplomatică cat si morală.
Există, acum după Criza Ukrainiană, o vedere mai limpede, mai transparentă a ideologiilor manifestate de cele două tabere prinse in conflict, vedere care ne poate lămuri pe deplin de adevaratele intentii ale părtilor si care ar trebui să fie alegerea noastră.
In situatiile de criză Adevărul se relevă singur dar dureros. Si ca un argument in plus, dacă mai era nevoie, avem acum si Criza din Gaza care intăreste si mai mult idea că politica colonială de exploatare si discriminare nemiloasă este motorul societatilor transatlantice cu care noi ne-am aliniat doar ca să ajungem victimă a sistemului colonialist, unde Romania este doar o biată companie bine exploatată.

Autor: C.D.
Sursa: IonCoja.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.