Senatorul brașovean, Marius Dunca, atacă minciuna PNL din județul Timiș

Senatorul brașovean, Marius Dunca, atacă minciuna PNL din județul Timiș

0 59

Într-adevăr, în județul Timiș se întâmplă o blestemăție și mai sunt încă nouă luni până la alegerile locale. Anume, se distribuie taloanele de pensie însoțite de fluturași galben-albaștri electorali cu sigla PNL. În afară de faptul că este interzis de lege să se inscripționeze documente emise de ststul român ca obligații ale sale față de cetățeni, este și descalificant ca moralitate politică.
Nu suntem în general de acord cu președintele PSD Brașov, Marius Dunca, în aproape nicio privință, însă acum nu putem să nu constatăm că are dreptate. Postarea sa de aseară pe Facebook este un protest față de o faptă penală, un abuz în serviciu care n-ar fi trebuit să se întâmple în cel mai vestic județ al României:

„OPRIȚI PROPAGANDA MINCINOASĂ!
În județul Timiș, la Lugoj, seniorii au primit capsate pe taloanele de pensii, pliante electorale PNL.
Asta, probabil pentru ca pensionarii să nu uite că în timpul guvernării PNL pensiile au fost înghețate și că recent, PNL s-a opus propunerilor PSD de majorare și recalculare a pensiilor pe motiv că n-ar fi fost bani.
Mai mult, la Iași, materiale de campanie electorală au fost distribuite în mod nepermis în incinta Inspectoratului Școlar Județean, un spațiu ce ar trebui să fie dedicat exclusiv actului educativ.
Ar mai fi ceva de spus?” se întreabă retoric Dunca.
Dumitru Vasile, un membru PSD, comentează acid fapta liberalilor lugojeni: 
„Astfel de tehnici ne amintesc de perioada Bolșevică
Romania,ca stat democrat,in anul 2024, nu poate accepta asta sub nicio forma
Noi, ROMANII, ne-am saturat sa fim mintiti pe zi ce trece si dezinformati
Aceasta fapta trebuie dur sancționată.
PNL,jos labele de pe bunicii noștri.
Sunt ai nostri, sunt ai Romaniei.
Nu va este destul ca ati taiat pensiile,mereu cand ati avut ocazia sa va umfleti voi burtile? Si pe batranii nostri i-ati lasat flamanzi.
Ati așteptat mereu mana de ajutor din partea stanga..sa creasca pensiile…” Ne-ar mai lipsi ca de mâine pâinea la magazin, laptele și chiar ouăle, să fie inscripționate cu sigla vreunui partid aflat la putere, cum a fost cazul la Lugoj. Și asta pe banii noștri, ai românilor scârbiți de politică și de clasa politică infectă care stăpânește România.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.