Hellvig urcă în pe lista europarlamentară a liberalilor îngenuncheat de Zelensky

Hellvig urcă în pe lista europarlamentară a liberalilor îngenuncheat de Zelensky

3 66

Pigmeul informațiilor românești, probabil cel mai slugarnic și mai abject exponent al securiștilor de rit nou, pe care progresismul sorosist i-a aruncat la grămadă prin justiția și serviciile de informații ale țărilor europene, va accede pe lista europarlamentară a liberalilor. În toată istoria post-decembristă a SRI nu a existat vreun director al acestui esențial și primordial serviciu de informații românesc mai încastrat și mai subjugat de principalele servicii de informații occidentale, în special CIA și BND.Marea Britanie și MI6 al acesteia a pierdut din importanța sa în România după Brexit. Hellvig, care a acționat mai mult ca agent de influență străin decât ca român patriot, a reușit rara performanță de a transforma principalul serviciu român de informații într-o sucursală irelevantă a unor servicii străine. Care, orice ar fi pe agenda externă ipocrit umanitaristă sau ecologistă a UE, vor apăra și susține întotdeauna interesele țărilor lor.
Mai puțin Hellvig, care a zămislit un black-out informațional și operativ și în jurul ticăloaselor și coruptelor achiziții de vaccinuri și de echipamente medicale inutile în timpul pandemiei, dar și în privința punerii României la dispoziția Ucrainei dușmane fără știința Parlamentului și peste capul poporului.
Este în fapt caracteristica ocultată a apartenenței lui Hellvig la rețeaua internațională progresistă de întreținere a haosului-Societatea Deschisă – patronată Soros, de care fostul șef al SRI este legat cu miliarde de fire nevăzute. Rețea care a și instigat și întreținut atât la Washington cât și la Londra decizia războiului în Ucraina, instrumentându-l pe Zelensky în acest sens, un alt membru de nădejde al rețelei sorosiste care a adus Revoluția Portocalie în Ucraina.

O ascendență neonorantă pentru Hellvig, urmată de o activitate nefastă pentru țară
Și cum altfel manechinul liliputan și vorbitor de lozinci sorosiste, Eduard Hellvig, se putea extrapola dintr-o demnitate publică în alta fără nici o urmă de beneficiu pentru țară, decât înșurubat de cloaca pestilențială securistoidă supraalimentată cu sfertodocți precum el și de plagiatori precum mai toți din panoplia lui Dîncu, de la Babeș-Bolyai? Chiar înainte de a părăsi postul care l-a consacrat, cum am descris mai sus, emitea sfertodoct din vârful buzelor propoziții prețioase pentru țară, platitudini redundante dar pline de înțeles pentru cei din culisele politicii românești, mereu având apercepția nevoilor oculte ale altor țări și mereu înclinat a le da întâietate în fața intereselor propriei țări. Este de discutat introspectiv de fapt cât îi este România țară lui Hellvig (în foto Helvig decorat/premiat de Federația Comunităților Evreiești din România) și cât îi este Germania sau…
Acum, desigur sfertodoctul plimbat prin biblioteca facultății sale din Cluj ca bivolul prin magazinul de porțelanuri a găsit momentul să plonjeze doctrinar peste pretențiile emise de Claudiu Târziu, deși mult prea abrupt formulate, totuși istoric și constituțional perfect întemeiate.

Patrioții, deși înfierbântați și zănatici cuvântează pentru români. Hellvig împotriva lor.     
Zilele trecute, un domn a cuvântat despre nevoia de a avea bune relații de cooperare cu Rusia și despre cum ar trebui ca noi, România, să mergem să recuperăm teritorii de la Ucraina aflată în corzi.
Bineînțeles, discursul îi convine cel mai mult lui Vladimir Putin: Uite, lume, o grămadă de țări sunt nemulțumite, ca atare războiul nostru este justificat. În politică, domnul cu vorbele avântate ar purta în general numele de “idiot util”. Adică cel care, fără să analizeze prea mult, lansează mesaje care convin de minune adversarului.
Problema este că dl Claudiu Târziu nu este idiot. Unii ar spune că nici util. Adică nu face aceste declarații din prea multă viteză. Nu îl putem bănui că l-a luat valul și că i-a ieșit porumbelul.
Domnul Târziu se joacă cinic cu o temă fierbinte, despre care știe foarte bine că este o fantezie. Din agitarea făcliei naționaliste, pe el îl avantajează de minune agitația, nicidecum idea națională. Pentru că din agitație își extrage știri, expunere și bazin electoral. Știe, la fel de cinic, că vorbele lui sunt o declarație politică și, ca atare, nu poate fi tras la răspundere pentru vreo coliziune cu poziția oficială a statului român.
Domnul Târziu bate fals într-o tobă de bâlci, iar cei fără ureche muzicală se adună de pe margine crezând că e concert. Există însă o trompetă improbabilă care este totuși în armonie cu dl Târziu.
László Torocskai, omologul său de la Budapesta, care, coincidență, la 24 de ore după, declară că Ungaria trebuie să recupereze teritorii de la Ucraina.
Cum nu cred în coincidențe, trei întrebări îmi stăruie în gând.
Când vorbește de normalizarea relațiilor cu Rusia, la care perioadă „normală” se referă? Ca să știm cum să ne pregătim…
Când și-a lansat lista pentru euro-parlamentare, de ce a ales Italia și nu ținuturile pe care le revendică? Doar n-o fi pentru voturi…
Când s-a regăsit în cuget, simțiri și punctaj cu politicianul maghiar, dl Târziu era în Cc sau în Bcc?”, a debitat slugarnic față de stăpânul său, Zelensky, Hellvig pe rețeaua X, preluat de Cotidianul.

Mirodenia europarlamentară trebuie să curgă valuri pentru slugoiul liberal
De ce Hellvig se metamorfozează atât de cabotin în slujbașul de la grajdurile cazacilor Kievului, asediat de frații lor de-un sânge și cu aceleași apucături? Pentru că paradigma sorosistă a politicii europene actuale, manifestată prin încățeleala dintre ong-urile sale progresist-neomarxiste și secăturile popularilor europeni, garantează tuturor preșurilor uzate de atâta târnoșeală imorală, precum Hellvig, o sinecură plătită regește și o trândăveală perpetuă pe banii idioților de contribuabili europeni, înșurubat pe listele europarlamentare liberale.
Tot ce trebuie să facă Hellvig este să recite partitura primită prin fax sau pe WhatsApp, cu cuvintele sale puține, dar…simple, având o coloană vertebrală morală precum a unei celenterate nevertebrate.
Spre deosebire de el, maghiarii își susțin și-și pretind conaționalii în interiorul granițelor Ungariei indiferent de țara unde se găsesc aceștia și indiferent de presiuni. Evident că noi, românii nu putem fi de accord cu așa ceva când e vorba de Ardeal. Dar nu putem ignora patriotismul feroce de care dau dovadă maghiarii, comparativ cu cel al unui popor vegetal, cum a zis Ana Blandiana că n-am fi, deși ne-am comporta astfel, spunem noi.        
„În ceea ce priveşte războiul din Ucraina, mesajul nostru este foarte simplu: încetarea imediată a focului, pacea şi o soluţionare prin discuţii”, a afirmat Toroczkai, care cere autonomie pentru etnicii maghiari din vestul Ucrainei.
Dacă acest război se încheie cu pierderea statalităţii de către Ucraina, pentru că există şi această variantă, atunci, în calitate de unic partid ungar care a luat această poziţie, permiteţi-mi să semnalez că revendicăm Transcarpatia” a declarat liderul partidului de extremă dreapta din Ungaria, potrivit Știri pe Surse.

Încă o putreziciune morală și o nulitate intelectuală, trimisă de România în Parlamentul European
Problema lui Hellvig este că nu are cuvintele la el, care să și sune într-o manieră credibilă și nu posedă niciun fel de argumentație logică, decât necontenitele sale „Slava Ukraina” înveșmântate în frazeologia unui puști de clasa a X-a. Pentru noi cel puțin, slugărnicia sa este de o transparență care ne costernează și care frizează trădarea de țară și de neam, în special în legătură cu amnezia sa față de respingerea de către Rada ucraineană la sfârșitul anului trecut a drepturilor minorităților românești la limbă, tradiție și istorie națională.
Precum și amnezia sa scandaloasă în raport cu opoziția ticăloasă a Ucrainei față de aderarea României la NATO în 2002, cum a declarat Adrian Năstase, deși România renunțase formal la pretențiile sale asupra teritoriilor românești din nordul țării în 1997, enumerate de Claudiu Târziu.
Perorând selectiv doar despre obligațiile României față de Ucraina și nimic despre blestemățiile Ucrainei față de România, țară rusească băgată în corzi și pentru că singură s-a băgat, abandonând calea negocierilor diplomatice, Hellvig ne dezvăluie caracterul său nedisimulat, care este precum al unei lifte pestilențiale și slugarnice ridicată din gunoaiele țării, slujitoare pe la porți străine precum boierii trădători de altă data.

Libiu Mateescu  

COMENTARII

  1. daca a fost eba in parlamentul european , merge si acest pitic si la propriu si la figurat , o nulitate . se mai pregatesc si altii voiculescu , barna

  2. Un articol despre membrii unei „lifte pestilențiale și slugarnice ridicată din gunoaiele țării, slujitoare pe la porți străine precum boierii trădători de altă dată”

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.