George Flutur, controversatul și scârbavnicul baron băsist al PNL, se crede Moise!

George Flutur, controversatul și scârbavnicul baron băsist al PNL, se crede Moise!

3 204

Degrabă înfierbântat pentru a se exhiba în toată netrebnicia sa pe posturile naționale de televiziune aservite fanarioților coalizați în toxica coaliție stânga-dreapta, Gheorghe Flutur a oferit ieri o mostră de demagogie înfiorătoare, cum mai presta acum peste zece ani în vremea scârbavnicei dictaturi băsiste, când îi presta lui Petrov osanale de o pestilențialitate greu de evocat în cuvinte.
Astăzi, proaspăt vopsit în culorile liberale și reușind cumva prin pârghii nevăzute să se mențină în liberate după ticăloșiile (începând cu „aviara”*) prestate la Consiliul Județean al celui mai sărac județ din țară, Flutur, lichea patentată în fostele laboratoare ale trădărilor naționale pe vremea baronetului pedist  lansează decalogul anti-extremism, în fapt pe cel al antisuveranismului și al antipatriotismului. Crezându-se în mintea sa înfierbântată de prostie vreun Moise înaripat, pogorât asupra evreilor cu decalogul lui Iahve, a meșterit o manifestație zisă anti-extremistă împotriva AUR ieri la Suceava. Asta, în timp ce președinții consiliilor județene păstorite de satrapii liberali corupți cad ca popicele în fața asaltului anticorupție al DNA, ultimul fiind baronul galben-cancerigen pentru obștea prahoveană- Iulian Dumitrescu.

Coruptul baron cancerigen al Prahovei ilustrat de Flutur ca model de viață
Un deșeu ticăloșit al clasei politice guvernamentale scăldat în luxul dezgustător și sfidător pentru poporul sărăcit de guvernările liberale, prins în final de procurorii anticorupție.
„Este un subiect greu pentru mine, pentru noi ca liberali. Sigur că noi am fost colegi liberali, prim-vicepreşedinte şi dumnealui şi eu. Eu am încredere în Justiţie. Nu am fost la Bucureşti săptămâna aceasta, luni, când am văzut că s-a întâmplat evenimentul, nici nu sunt foarte la curent, dar nu ne simţim confortabili deloc. Fiecare pentru ce face, dar întâi planează prezumţia de nevinovăţie” a adăugat repede ipocrit cameleonicul Flutur, preluat de Știri pe Surse, trecând ca o mireasmă otrăvită repede peste subiectul opulenței revoltătoare a mandarinului județean prahovean, înrudit cu el și la lux și la apucături.
Când de fapt toți sfidătorii baroni execrabili ai PNL știau foarte bine în ce lux deșănțat și ce corupție înspăimântătoare păstorește Dumitrescu în Prahova, firitisindu-l și adulându-l pentru asta:
„Noi avem fapte în spate(sic! Corect! Fapte de natură penală cu obstinație! N.n.). Societatea civilă trebuie să fie mai curajoasă(sic! Corect! Suficient de curajoasă să vă măture de pe fața Pământului, cel puțin politic, dacă nu biologic! N.n.). Am să citesc de aici, de la Suceava, decalogul de luptă împotriva extremiştilor, aşa cum îl văd eu, putem să-l completăm. Este un început. Trebuie să luptăm…etc.etc.etc”.
Al doilea. Modele(sic! Ca el și Dumitrescu! N.n.), nu lichele, oameni buni. Avem nevoie în societate de modele. Asta vă cer să faceţi, să fie scoase modelele în faţă şi este ceva normal.  Auziţi ce spun oamenii acolo: Nu daţi like-uri la lichele, vor veni vremuri mai grele!”, a mai afirmat Gheorghe Flutur.

El a afirmat că trebuie încurajată competenţa.
„Încurajăm competenţa, valoarea(sic! Valoarea șpăgilor liberale din consiliile lor județene! N.n.)! Mai mult trebuie să facem, în primul rând, noi, politicienii!  Iniţiativa, dezvoltarea, judecaţi pe oameni după ce au făcut!  Nu mediocritatea, competenţa(sic! Competența contractelor cu Pfizer și cu Gabriel Resources! N.n.)! Şi aici daţi like la competenţă şi daţi eject la prostie, oameni buni! Ăsta-i îndemnul meu de la Suceava şi sunt convins că va fi ascultat de o ţară întreagă!  Gândim pozitiv(sic! Pentru voi lăturilor și numai în folosul vostru!)!” a emanat arogant și cabotin dezgustătorul liberal băsist de la Suceava, ctitorul nefericirii moldovenilor dintr-un întreg județ.

Colosala și întemeiata ripostă a liderului AUR, George Simion, pentru baronul galben, George Flutur
La elucubrațiile sulfuroase ale pestilențialului baron liberal băsist de Suceava, George Flutur, liderul AUR, George Simion, a dat o replică demnă de inserat în cărțile de istorie ale trecutului recent nefast al guvernărilor liberale, catastrofale pentru țară:   
„Suntem extremişti pentru că avem curajul să le cerem să facă ceea ce este corect pentru fiecare loc din România, pentru Suceava, Iaşi, Neamţ, Cluj, Dolj, Constanţa, Timiş şamd?
Suntem extremişti pentru că apărăm suveranitatea poporului român?
Suntem extremişti pentru că vrem ca pădurile Bucovinei să nu mai ia calea Austriei precum în perioada imperială?
Nu, Ghiţă Flutur! Extremiştii sunteţi voi! Din contră, Ghiţă, extremişti sunteţi voi! Voi sunteţi cei care ne-aţi închis în case în vreme ce aţi făcut achiziţii ilegale în timpul pandemiei.
Voi sunteţi extremiştii adevăraţi pentru că aţi ţinut această ţară minunată în subdezvoltare doar pentru a vă face voi jocurile politice.
Extremiştii adevăraţi sunteţi voi, cei care vă bateţi joc de pensionarii acestei ţări, cei care au pus umărul la construirea României de azi pe care voi aţi distrus-o!
Voi sunteţi extremişti pentru că aţi furat românilor, sucevenilor, dreptul la sănătate prin batjocorirea medicilor şi forţarea lor să plece din ţară, prin căpuşarea sistemului de sănătate din România, dar şi dreptul la educaţie prin bătaia de joc constantă pe care aţi aplicat-o la adresa profesorilor”,

Tu, Ghiţă Flutur, împreună cu toată gaşca voastră de baroni galbeni sau roşii, sunteţi cei care aţi călcat în picioare drepturile şi libertăţile noastre!
Voi, Ghiţă, sunteţi nişte extremişti care vreţi instaurarea dictaturii în România doar pentru a vă menţine la putere, călcând în picioare democraţia din ţara noastră.
Aţi distrus un popor, aţi ruinat judeţe, aţi alungat milioane de români! Şi tot pe noi ne faceţi extremişti?

Da, suntem extremişti, aşa cum ne catalogaţi, dar numai când vine vorba de voi!”, a mai afirmat George Simion, preluat de Știri pe Surse. Devastator la adresa jivinei liberale băsiste de la Suceava și revelator pentru mișcarea suveranistă patriotică din România!

Libiu Mateescu

NOTA
* În octombrie 2005, pe vremea când era ministrul Agriculturii portocaliul (PD-L) Gheorghe Flutur, virusul H5N1 (adică gripa aviară) cică ar fi ajuns şi în România, în județul Tulcea. România este prima ţară europeană unde prezenţa acestui virus a fost confirmată de ministru și oamenii lui. Drept urmare, Gheorghe Flutur a cheltuit milioane de euro pentru a dezinfecta maşinile (bătăie de joc de care trebuie că vă mai amintiți) care circulau în zona unde se descoperise gripa aviară, cu toate că virusul, potrivit specialiştilor, se transmite de la pasăre la om în cazul în care omul intră în contact direct cu lichidele biologice sau inhalează praful materiilor fecale ale păsărilor bolnave. Cert este că în România aşa-zisa gripă aviară a dispărut la fel de repede precum a şi apărut. În fapt în anul 2005 am fost jefuiți si batjocărâți de oamenii lui basescu conduși de Flutur, de pe funcția de ministru la Agricultură…

COMENTARII

    • Trebe sa mergem la vot numai că trebe sa punem stampila pe cei doi candidați adică să anulăm buletinul că să blocăm hoția voturilor căci dacă nu vor câștiga „Ai noștrii” cu o participare de 30% adică tot ăștia care sânt la butoane.

  1. Gunoiu,după ce a făcut rău atâția ani tot el cu tupeu,milt rău a făcut ciuma portocalie și nu.i luam de coae

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.