Un crescător prejmerean de găini, după abandonarea PMP, promovat de AUR candidat...

Un crescător prejmerean de găini, după abandonarea PMP, promovat de AUR candidat de primar la… municipiul Brasov!

4 229

GANTZ I. MIKLOS-SANDOR, fostul administrator public al Brașovului, abandonează și PMP ca să sară în „mina” AUR, secretar general!

Saptămâna aceasta AUR-ul brașovean a venit cu doua surprize. A mutat conferința de presă miercuri și l-a prezentat, ca pe un trofeu, pe cel mai recent membrul al său, GANTZ I. MIKLOS-SANDOR, promovat de d.na dep. Predesu Ana Loredana …secretar general al AUR la Brasov.
Starea precedentă a noului venit Ganz Miklos-Sandor, a fost de consilier comunal și șef al organizației PMP Prejmer.
Miklos-Șandor Gantz a fost adminsitrator public al Brașovului până în anul 2016, pe vremea când primar era George Scripcaru, cunoscut prin schimbările produse în municipiu după ERA lui Ion Ghișe.
Noul venit la național-suveraniștii de la AUR, Miklos-Șandor Gantz, un politician care nu a reușit să se evidențieze nici la Partidul Verde, precum nu a reușit să fie reținut nici de PD (era si greu la umbra lui Scripcaru), nici de PPDD.
Ca politician a mai încercat multe partide.

Iată ce declara în luna mai 2019, la intrarea în partidul ALDE: „Orientarea mea este una de corectitudine, onoare, dezvoltare și îmbunătățire. De ce ALDE? Pentru că este în prezent sigurul partid care îndeplinește cele două condiții determinante pentru mine de a reveni în politică: pe de o parte, onestitatea și dreptatea, pentru că sunt elemente principale ale statutului ALDE și pe de altă parte, pentru că este un partid care construiește și care face lucruri palpabile pentru toți românii“, declara atunci Miklos-Șandor Gantz. 
Din functia de fost administrator public al municipiului Brașov (până în anul 2016) Șandor-Miklos Gantz a demisionat și s-a retras din viața publică. Întrebat de ce a luat atunci această decizie a declarat: „Plecarea din Primărie a fost legată de o motivație personală, am avut ceva de rezolvat, au fost lucruri pe care a trebuit să le rezolv înainte de a reveni în politică“. 
Plecarea sa din politică se petrece în momentul alianței PD – PNL cînd cetățenii au fost martori la formarea „noului PNL”, practic o rebrenduire a vechiului PDL (PD). „La momentul acelei alianțe mă retrăsesem politic și nu am avut nicio afiliere politică cu noul PNL. Nu știu dacă  acum, PNL m-ar reprezenta foarte bine“, a spus atunci Miklos Gantz. După etapa galben-portocalie „politicianul” a facut o nouă opțiune trecând la partidul lui basescu-udrea PMP. În 2020 a ocupat poziția de consilier în localitatea de domiciliu, Prejmer.
Acum versatul politician, Ganz Miklos-Sandor, a intrat la national-suveraniști din Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R.), direct pe funcția de secretar general declara (la conferinta de presă de ieri): „Așa cum am spus, îmi manifest intenția de a fi candidatul AUR pentru funcția de primar al Municipiului Brașov”.
Candidați pentru Primăria Brasov vor fi mulți (unii din Prejmer, alții din Râșnov, poate și din alt județ), ceea ce poate fi un lucru bun.

Astfel cetățenii au de unde alege?!

Horia D.R.

COMENTARII

    • E dificil de inventariat sarcinile orinite de Simion… Ganz, a lucrat ca contabil la fiul unui col. de securitate, Maor Zinger.

    • Nu cred ca are rude ministri. Daca avea nu se ocupa de o „GAINARIE” care a și falimentat-o, desi am putea crede ca avea experienta, a fost administratorul municipiului Brasov. Dar nu are. Atunci a facut jocuri. Unii spun ca era sluga lui Scipcaru.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.