Corupția de stat care stă la baza guvernării PNL, alături de, sau...

Corupția de stat care stă la baza guvernării PNL, alături de, sau împotriva PSD

2 89

Modul în care liberalii și-au achiziționat vilele din complexul Modrogan, pe care ei îl numesc sediul lor de partid stârnește și astăzi nedumerire.
Fostul premier Victor Ponta, în calitate de fost magistrat a analizat din perspectivă juridică proveniența stranie a banilor pe care RAPPS i-a încasat de la PNL, dar și renovarea faraonică a vilei în care urmează să se mute Iohannis, după ce i se va întâmpla debarcarea de la putere.
Fapul că unul din partidele neguvernamentale nu poate justifica proveniența unor bani ridică semen de întrebare asupra modului în care a ajuns în posesia lor, ceea ce înseamnă posibiliattea ca acești bani să provină din corupție, din fraudă, fiind apoi spălați prin matrapazlâcuri imobiliare.
Cum Parchetele speciale care se ocupă cu anchetarea faptelor de corupție și a infarcțiunilor de spălare de bani au șefi propuși de Ministerul Infracțional al Justiției și validați de suspectul de corupție de stat, liberalul Klaus Iohannis, se poate presupune că jongleriile imobiliare ale PNL vor rămâne în deplină impunitate.
Ca într-un veritabil stat mafiot, în care trăim de altfel, cum spunea însuși fondatorul acestui tip de stat, fostul președinte Traian Băsescu, turnător la Securitate dovedit.

Victor Ponta îi spulberă pe liberali și-i acuză de crimă organizată, prin spălare de bani
„Circuitul banilor ajunși la RAPPS printr- o operațiune fictivă în Modrogan  ar fi  avut drept scop ascunderea provenienței banilor, arată Ponta, acum în calitatea și  de fost procuror, scrie inpolitics.ro.
Victor Ponta a explicat, la, de ce ”mausoleul lui Iohannis” intră sub incidența unei operațiuni de spălare de bani.”Pe mine în anul trei la facultatea de Drept m-au învățat ce înseamnă spălare de bani, înseamnă să ascunzi proveniența unor bani în interesul unei persoane.
Deci cei de la PNL au luat niște bani de la buget, s-au făcut că o să cumpere ceva, sediul din Modrogan, ca să dea bani la RAPPS, pentru că RAPPS nu avea voie să primească bani direct, deci au tras o spălare de bani. A spălat PNL niște bani” a afirmat Ponta abrupt, preluat și de Cotidianul.

Libiu Mateescu

COMENTARII

  1. mulți,f.mulți bani …negri/iliciți… pentru partide…sunt din lumea sportivă…

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.