Liberalii români au expus întregii Europe prostia lor inimaginabilă pe tema Schengen

Liberalii români au expus întregii Europe prostia lor inimaginabilă pe tema Schengen

2 117

Aplauze și urale prelungite au răsunat alaltăieri în hala de la Romexpo pentru abținerea Austriei la stupida declarație electorală comună a PPE, care trâmbița aderarea completă a României la Schengen, pentru că Austria nu s-ar mai opune, cică! Tiluri de-o șchioapă în ziare și online-uri despre reușita magistrală, gigantescă, gargantuească, a liberalilor care din prima zi de congres popular au înfrânt… Austria și pe Nehammer-ul lor.
România partener deplin al Europei, al Schengen-ului mioritic integrat de astăzi și terestru, în cuget și simțire de populari europeni. Parcă ne-am simțit mai europeni și noi euroscepticii, pentru o clipă.
Mai mândri de geneza noastră daco-romană, de ginta noastră latină, de rolul nostru istoric de bastion al creștinătății. Parcă întrezăream o lume europeană unde să fim primiți și cu aplauze nu numai cu scuipați și cu dispreț burghez față de migratorii noștri mai mult sau mai puțin colorați.
Numai că…Austria n-a uitat că țiganii noștri i-au mâncat lebedele! Și mai ales nu uită că un fost imperiu continental cum este defunctul imperiu Habsburgic nu se coboară să trateze de la egal la egal cu șerbii români, cu slugile nespălate ajunse neamuri boierești pe vechile teritorii ale imperiului, asta incluzând și Oltenia și Banatul, după victoria lui Eugeniu de Savoia asupra Imperiului Otoman.
Și, mai ales Austria nu se poate abține de la a observa prostia inimaginabilă și mult prea puțina cunoaștere a politicii europene de către țărănoii populari români, chiar ajunși pe culoarele Parlamentului European, accidental desigur.

Disprețul unui fost imperiu pentru slugile liberale românești și pentru români în genere
Nehammer pur și simplu și-a bătut joc la scenă deschisă de liberalii români și a micționat plenar pe poporul român, în frunte cu sasul stupid și înfatuat care conduce România.
În același timp, am vorbit foarte deschis și despre obiecțiile austriece față de extinderea rapidă a spațiului Schengen. Poziția Austriei rămâne clară și neschimbată: sistemul Schengen nu funcționează în prezent, prin urmare nu poate fi extins”, scrie Nehammer pe platforma X.grăit-a cancelarul președintelui României, potrivit Știri pe Surse, batjocorind întregului popor român, spre consternarea și groaza ștrumpfilor liberali mioritici, care tocmai se lăudaseră public că înfrânseseră Austria.
De la generalul gonflabil și contraindicat pentru cugetare(Petre Țuțea despre ruși n.n.), Nicolae Ciucă, prea preocupat să se frângă de șale în fața liliputanilor populari care au populat Romexpo, dar și pentru a se da în stambă și a clămpăni doctrinar și progresist la Rusia, nu ne așteptam să sesizeze limbajul dublu al cancelarului Austriei.
De la Iohannis aveam totuși alte așteptări, fiind mai vechi în dregătorii decât Ciucă și cunoscător al limbii lui Goethe. Avea totuși alte atuuri, mai ales acela de a conversa relevant și argumentativ cu austriacul despre Schengen-ul României.

Liberalii s-au făcut de râs definitiv și irevocabil, ca sentința poporului român în curând pentru ei
Dar iată triumfalismul tâmpit de care au putut da dovadă liderii liberali: „O victorie pentru România, la Congresul PPE(sic! O victorie ca la Războieni, ca la Turtucaia, sau ca la cotul Donului! N.n.): manifestul electoral al Partidului Popular European, care cere aderarea cât mai curând posibil a României la Spațiul Schengen, a fost adoptat în unanimitate. Austria nu a mai votat împotrivă(sic! Abținerea nu înseamnă aprobare imbecilule! N.n.)”, a transmis Nicolae Ciucă după votul în congress, conform Știri pe Surse. Acesta a adăugat că, de la București, s-a auzit clar și răspicat în întreaga Europă: România trebuie să intre cu drepturi depline în Spațiul Schengen(sic! Hohotele de râs himerice vor străbate întreaga țară la citirea acestor stupidități emise de lamentabilul lider al liberalilor români! N.n.).
Trompeta liberală răgușită de-atâta regurgitat a rahatului popular, Rareș Bogdan, s-a declarat căzut în scăfârlie pentru că e în afara înțelegerii fenomenului  „…la trei luni după alegerile europarlamentare și încearcă să mai salveze ceva. Nu prea înțeleg ce vrea să mai salvezea suspinat Rareș cel cu batistuță și mult prea sulemenitpentru o atare ocazie festivă.
„În discuțiile avute astăzi, la Cotroceni, cu Cancelarul Austriei, Karl Nehammer, am convenit să continuăm procesul pentru aderarea completă a României la Schengen până când vom avea rezultatul final dorit de toți”, transmite și Klaus Iohannis, potrivit Știri pe Surse. Și el evident dus cu preșul, ca un sticlete prost prins în laț, de către cancelarul austriac, care n-avea de gând oricum să dea nicio speranță României la Schengen-ul terestru, chiar dacă partidul său face parte din PPE, precum PNL.
Și, apropos, despre PPE-ul ăsta infect al lor, n-au de cât să și-l introducă liberalii noștri cât mai adânc acolo unde nu bate soarele niciodată!!

După liberali a venit și rândul lui Ciolacu la înghițit austriecisme ieftine
După întâlnirea premierului Ciolacu cu cancelarul Nehammer a venit ieri și rândul buzoianului din fruntea guvernului să-și încaseze vrăjelile austriece, împachetate în staniolul descriptiv ieftin al speranțelor deșarte ”Crede că anul ăsta intrăm și cu granițele terestre în Schengen(sic! Lui Iohannis cancelarul austriac i-a spus că dimpotrivă! N.n.). Am discutat și despre probleme tehnice. E o relație instituțională și de încredere între miniștrii de interne și toată discuția despre Schengen se bazează pe asta. Nehammer e foarte mulțumit de cum lucrează cei doi miniștri. Pe punctele de frontieră poate vom avea o aprofundare între România, Austria și Ungaria. Încercăm să creionăm un plan împreună(sic! Deci încă sunt la faza desenării pe hârtie n.n.)”, a emis Ciolacu în eter speranțe stupide despre o aderare a României la Schenghenul terestru.
Ba chiar au imaginat un fel de miuță cu granițele, un miniSchengen terestru(sic! Probabil numai pentru membrii de partid ai Coaliției PNL-PSD, cu cotizația plătită la zi! N.n.), astfel ca gogoloiul de rahat urât mirositor al promisiunilor austriece să fie înghițit mai lesne de omologii români idioți. Nu pentru că, vezi Doamne! l-ar interesa pe fostul buticar de la Buzău mersul românilor înspre Europa, pentru că el zboară cu avionul, ca toți mandarinii politici români ce trândăvesc pe bani europeni, Schengen-ul aerian fiindu-le permis.
Doar că alegerile se apropie, iar suveraniștii sunt pe val.

Libiu Mateescu

COMENTARII

  1. Ne căcăm pe noi pentru că profesorul nu vrea să ne treacă clasa deși n am studiat și n avem rechizitele minime ca să trecem clasa.

  2. corect…Libiu… ești pe drumul cel bun… încearcă să devii imparțial și de non compromis…la modul absolut…. articol f.bun!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.