Marcel se lasă rugat: „Nu ştiu dacă voi candida la preşedinţie”!

Marcel se lasă rugat: „Nu ştiu dacă voi candida la preşedinţie”!

0 120

Marcel Ciolacu, în calitate de preşedinte PSD, a declarat, sâmbătă 9 martie, la Iaşi, că încă nu a decis dacă va candida la alegerile prezidenţiale şi a subliniat necesitatea unei stabilităţi politice, întrucât „a venit momentul să construim pentru România”.
Nu ştiu dacă voi candida la preşedinţie. Nu am hotărât acest lucru. Cred că în primul şi primul rând trebuie să hotărăsc cu colegii mei, dar şi cu mine însumi.
Dar ce îmi doresc, îmi doresc un preşedinte care să construiască. Am pierdut prea mult timp certându-ne„, a declarat Marcel Ciolacu în faţa a câteva sute de delegaţi la Conferinţa Judeţeană de alegeri a PSD Iaşi.

Cică Ciolacu sprijină meritocrația
Sa fim cât sa poate de clari, Marcel Ciolacu s-a referit doar la meritocrația din PSD, ceilalți, chiar dacă sunt miniștri sau premieri, nu au valoare în raport cu PSD-iștii. Mai mult dacă ar putea l-ar susține pe Gindeanu la „Transporturi” toata viața, de „bun” ce este.
Toată lumea întreabă de ce avem o listă comună. Avem nevoie de o stabilitate politică. Există o stabilitate la nivel local. Un primar are un mandat de patru ani, un preşedinte de Consiliu Judeţean are un mandat de patru ani. Nu se poate ca în 10 ani să avem 10 prim-miniştri.
Nu se poate să avem în ultimii 10 ani sute de miniştri. Ţările care s-au dezvoltat au avut miniştri timp de 17 ani la Transporturi„, a afirmat Marcel Ciolacu.
Normal, în cazul în care eşti corupt, pleci acasă, în cazul în care nu ai performanţă, pleci acasă, dar nu schimbăm preşedinţii în interiorul partidelor sau nu ne mai plac premierii. Trebuie să învăţăm, ca oameni politici, unde e linia roşie şi diferenţa între om politic şi om de stat.
Nu trebuie să ne mai ţinem cu mâinile de funcţii. A venit momentul să construim pentru România„, a afirmat Marcel Ciolacu.
În prima parte a zilei, premierul Marcel Ciolacu a vizitat Universitatea de Ştiinţele Vieţii „Ion Ionescu de la Brad” şi Palas Campus, unde s-a întâlnit cu reprezentanţi ai mediului de afaceri, cu reprezentanţi ai firmelor din zona IT şi ai mediului academic.
Deși de multe luni lucrează el și o imensă echipă pentru o reușită deplină în drumul către Cotroceni, Marcel Ciolacu lanseză ideea că încă nu s-a hotărât asupra candidaturii pentru președinte. Dincolo de o manifestare strict balcanică, se pare că „ambasadele la București” nu s-au hotărât asupra viitorului președinte. Un lucru este cat se poate de clar, scrutinul pentru președinte programat în noiembrie-decembrie a fost mutat în septembrie de către americani. Departamentul de STAT al SUA, condus de Antony Blinken, vrea ca decizia pentru viitorul președinte să fie luată de actuala formulă de conducere a americanilor. Adică, la Cotroceni nu poate prelua noul mandat altcineva decât omul desemnat de globaliștii din „externele” SUA. (Vlad T.)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.