Deschizătoarea de listă europarlamentară a conglomeratului PSD-PNL pleacă în fără plată de...

Deschizătoarea de listă europarlamentară a conglomeratului PSD-PNL pleacă în fără plată de la CE

1 56

Președintele Consiliului Naţional de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor, senatorul Claudiu Târziu, candidat AUR la alegerile pentru Parlamentul European, a cerut demisia de urgență a Ramonei Chiriac din funcția de șefă a Reprezentanței României la Comisia Europeană, adică aceea de pe lângă controversata Ursula Leyen. Românca, Ramona CHIRIAC, nominalizată să deschidă lista europarlamentară a conglomeratului PSD-PNL aflându-se în incompatibilitate.
Între timp, o știre de ultimă oră preluată de Știri pe Surse anunță autosuspendarea funcționarei europene printr-un concediu fără plată, nu plecarea definitivă, pentru că evident nu poate avea încredere absolută în minciunile liderilor coaliției și se poate trezi și fără servici și eliminată și de pe listele europarlamentare ale PSD-PNL. 
Nu pot să nu remarc faptul că noul partid unic PSD-PNL comite toate abuzurile posibile, forțează limitele tuturor regulilor și cutumelor democratice, prin vicierea, încă de la debutul competiției electorale, a caracterului liber și corect al alegerilor.
Nu le este suficientă comasarea neconstituțională a scrutinelor europene cu localele, ci, iată, fără să le pese de nimic, pun pe liste demnitari incompatibili, care să le compenseze lipsa de candidați valoroși și credibili,”
a declarat senatorul AUR, preluat de Știri pe Surse.

Libiu Mateescu

COMENTARII

  1. Respectiva este o tiganca ” specialista ” in lgbtQ+ si egalitate de gen . asta poti numi specialitate asa cum ai spune ca esti specialist in bautul apei cu cana . nu mai spun de minciunile care le-a spus in defavoarea Romaniei la fel ca scorpia de Monica MAcovei

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.