Haoleu c-a feștelit-o Ciolacu, trebuie să arate docomentul de studii liceale!

Haoleu c-a feștelit-o Ciolacu, trebuie să arate docomentul de studii liceale!

2 108

Deputatul Emanuel Ungureanu de la USR i-o plătește lui Ciolacu cu vârf și îndesat pentru tăvălirea pe la DNA a miniștrilor useriști ai ministerului Sănătății din vremea pandemiei. Ieri a trimis o adresă ministrului Educației și Învățământului, Ligia Deca, prin care îi solicită să confirme dacă Ciolacu are vreo diplomă de studii liceale și dacă da, când a absolvit premierul liceul din Buzău.
Zvonurile ar dezvălui că Marcel Ciolacu ar fi intrat la liceu pe locurile minorității halitoare de lebede austriece și că și-ar fi obținut o diploma de bacalaureat amărâtă undeva după treizeci de ani și nu se știe dacă nu e contrafăcută.
Dacă se confirmă daravela, președintele PSD ar avea serioase probleme în parcursul său electoral înspre președinția României, ba chiar ar fi stânjenitor pentru el și în funcția de prim-ministru a țării, ar ajunge de batjocura Europei. „Recent, au circulat în spațiul public informații conform cărora Prim-Ministrul României, domnul Ion-Marcel Ciolacu, nu ar deține o diplomă de bacalaureat, un document esențial pentru validarea studiilor preuniversitare conform legislației educaționale din țara noastră. Stimată doamnă ministru, conform Constituției României, autorităţile publice sunt obligate să asigure informarea corectă a cetăţenilor asupra treburilor publice şi să asigure transparența și integritățea în rândul oficialilor guvernamentali. Având în vedere necesitatea de a asigura încrederea cetățenilor în reprezentanții aleși și în instituțiile statului, mă adresez dumneavoastră pentru a solicita informații oficiale privind acest subiect.

Vă solicit respectuos răspunsul la următoarele întrebări:
A fost emisă de către Ministerul Educației o diplomă de bacalaureat pe numele domnului Ion-Marcel Ciolacu?
Dacă da, în ce an a fost emisă aceasta?” a solicitat Ungureanu, preluat de Cotidianul.
Ministreasa evident că va face ce-i ordonă Iohannis, iar acesta are nevoie deocamdată de sprijinul lui Ciolacu în fantasmagorica sa candidatură la șefia NATO.
După previzibilul eșec jenant pentru Iohannis se va da drumul și la diploma ciolăcistă a halitorului-șef de la Buzău în presa națională și internațională, înspre veșnică aducere aminte a unui nou ridicol în care se va scufunda România cu minoritarul halitor și analfabet în fruntea guvernului.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.