Ministrul Adrian Veștea a anunțat validarea candidaților PNL la primării în majoritatea...

Ministrul Adrian Veștea a anunțat validarea candidaților PNL la primării în majoritatea orașelor și comunelor județului

0 75

Ședința de sâmbătă a liberalilor brașoveni n-a adus mai multă clarificare în problema candidaturilor liberale pentru Primăria Brașov și pentru Consiliul Județean.
S-au validat în schimb candidaturile pentru 53 de localități ale județului, ale primarilor liberali în funcție sau ale contracandidaților liberali ai primarilor aparținând altor partide, în special PSD. Interesant este că PNL și PSD nu vor avea candidați comuni în nicio localitate.
La Brașov situarea lui Allen Coliban la un 36 % în sondaje, la dublul procentelor lui George Scripcaru și chiar cu un procent- două peste Veștea a descumpănit conducerea liberală și i-au răcorit aspirațiile ministrului brașovean pentru candidatura la Primărie.
Un eșec în fața lui Coliban l-ar scoate din prima linie a politicii liberale și, chiar dacă ar obține ulterior un post de parlamentar, n-ar mai avea influența în partid și cea guvernamentală de care se bucură astăzi.
Așa încât sunt din ce în ce mai insistente zvonurile potrivit cărora Adrian Veștea va reaplica pentru candidatura la președinția Consiliului Județean, care îi va aduce o victorie sigură, fără riscuri.
Din care iarăși poate pleca apoi în noul guvern al Coaliției, care se va constitui după alegeri. Și ar putea susține ideea candidaților comuni cu PSD la Primăria Brașov, urmând să fie susținut de coaliție subprefectul Lucian Pătrașcu pentru a-l contracandida pe actualul primar userist, Allen Coliban. Fără nicio șansă, desigur. 
În ședința Colegiului Director Județean a PNL Brașov de astăzi, am validat candidaturile pentru funcția de primar în 53 de localități din județul Brașov. Este un moment important pentru noi, un pas înainte spre confirmarea încrederii pe care brașovenii ne-au arătat-o constant. Această încredere reprezintă un mandat pe care îl primim cu responsabilitate și determinare.
Echipa noastră politică este alcătuită din oameni ai locului, autentici și dedicați, pregătiți să continue lucrul bine făcut în fiecare colț al județului.
Toate proiectele implementate de echipa liberală din județul nostru a avut un singur scop: îmbunătățirea calității vieții fiecărui brașovean.”
a scris ministrul Adrian Veștea pe contul său de socializare.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.