Electorală – lupta liberalilor cu drogații, cămătarii și proxeneții

Electorală – lupta liberalilor cu drogații, cămătarii și proxeneții

1 118

Proiect liberal privind majorări drastice de pedepse pentru droguri, prostituție și camătă
Fostul ministru liberal Alexandru Nazare, vine ăn numele PNL cu o propunere legislativă prin care se dorește să se amajorează pedepsele pentru traficul de droguri și introduce în sfera infracțiunilor foarte grave amenințarea, șantajul, proxenetismul și exploatarea cerșetoriei, pentru care, de asemenea, se propunea majorarea sancțiunilor cu închisoarea.
Conform noului proiect, cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, deţinerea ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de risc, fără drept, se pedepsesc cu închisoare de la 5 la 15 ani şi interzicerea unor drepturi.
Dacă faptele respective au ca obiect droguri de mare risc, pedeapsa este închisoarea de la 10 la 20 de ani şi interzicerea unor drepturi.
Punerea la dispoziţie, cu ştiinţă, cu orice titlu, a unei locuinţe sau a unui local ori a oricărui alt loc amenajat, în care are acces publicul, pentru consumul ilicit de droguri ori tolerarea consumului ilicit în asemenea locuri se pedepseşte cu închisoare de la 5 la 15 ani şi interzicerea unor drepturi.
Pedepse majorate cu cîte trei ani sunt propuse și pentru proxenetism, șantaj, camătă și exploatarea cerșetoriei. (H.D.R.)

COMENTARII

  1. Da nu se vrea politic să se termine cu drogurile căci așa impune MUIE căci și în „Occidentul Civilizat” nu se vrea sa se de-a niște legi Dure contra distribuiri și consumului ca obiectiv al Globaliștilor de distrugere a tinerei generații căci în porturi din Olanda și Belgia tinerii înarmați dau asediu la materia primă iar governanții noștrii care sânt niște ghiocei yesmeni respectă ordinele de la ? von d’en Pfizer care este pionul Globaliștilor in loc sa adopte legi Dure că în Singapore de exemplu!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.